Voorlopig laatste blogpost!

31 januari 2019
voorlopig laatste blogpost

Ja, je leest het goed. Ik neem een lange blogpauze van een paar jaar. Maar niet getreurd, mijn blog blijft gewoon online zodat je alle artikelen en recepten kunt blijven lezen en gebruiken.
Zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik moeder zonder partner en naast mijn blog ook nog gewoon in loondienst werkzaam. Daarnaast ook nog bezig met andere projecten. Al met al best druk dus!
Ik moest daardoor een keuze maken, er zitten jammer genoeg maar 24 uur in 1 dag en ik kan niet alles tegelijkertijd. Ook al zou ik dat soms best wel willen. Ik stop dus voor de komende paar jaar met mijn blog en Facebook. Maar… op Instagram blijf ik!
Instagram vind ik het leukste social media kanaal, ook omdat ik op deze manier heel makkelijk met jullie in contact kan blijven. Ik zal regelmatig foto’s en stories plaatsen zoals je nu ook al van mij gewend bent, ook zal ik recepten met jullie delen. Mijn gebruikersnaam daar is @simplyvegan.nl , ik zou het leuk vinden als je mij toevoegt.
Dan wil ik je tot slot bedanken voor 2 super fijne blogjaren! Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om eens wat vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd op je bord én om bewustere keuzes te maken.
Ik hoop je op Instagram te zien, tot snel!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 2 februari 2019 at 11:10

  Kan me helemaal voorstellen dat dat niet allemaal te combineren is! Veel succes en ik volg je zeker op Instagram 🙂

 • wiesevrouw@gmail.com'
  Reply Elvira 13 maart 2019 at 11:05

  O ik ga je nú volgen op insta! Succes met je drukke bestaan, snap dat het wel wat veel is.

 • Leave a Reply