Vegan wrap hapjes met filet americain, rode ui en rucola

21 juli 2017
vegan wrap hapjes

Ik heb weer een super lekker hapje voor jullie gemaakt, dit is echt een topper voor verjaardagen en andere feestjes. Ik gebruik hierbij vegan filet americain! En eigenlijk mag ik het geen recept noemen, want het is letterlijk wat ingrediënten op elkaar gooien en serveren maar.. Eerlijk gezegd is dat toch wel ideaal als je een druk feestje hebt, dat het allemaal niet te veel tijd kost. Kun je ook nog fijn met je visite socializen, toch? Maar wedden dat deze vegan wrap hapjes in de smaak gaan vallen! Lees je mee?

Ingrediënten voor ongeveer 20 vegan wrap hapjes

 • 3 tortilla wraps
 • 6 bolletjes petit filet americain van De Vegetarische Slager (klik op de link voor mijn review)
 • paar handjes rucola
 • halve rode ui
 • peper en zout naar smaak
 • ongeveer 20 mini augurkjes
 • kleine satéprikkers

Bereiding

 • Ben je klaar voor de makkelijkste bereiding ooit? Oké, komt ie:
 • Haal eerst de wraps uit de verpakking en besmeer ze met de filet americain.
 • Snipper de halve rode ui fijn en strooi dit over de wraps heen.
 • Voeg nu lekker veel peper en wat zout toe.
 • Verdeel tot slot ook de rucola over de wraps heen.
 • Rol de wraps nu strak op en snij ze in stukjes.
 • Steek er een satéprikkertje in en leg er ook nog gezellig een mini augurkje bovenop.
 • Als je de wraps een tijdje van tevoren wilt maken, wikkel ze dan in keukenfolie en bewaar ze in de koelkast, tot je ze gaan aansnijden.
 • Als dat niet makkelijk was…

 

vegan wrap hapjes

 

Eet smakelijk!

Ga jij deze vegan wrap hapjes maken en hoe zijn ze geworden? Laat het weten in de comments of tag mij op instagram. Leuk!

You Might Also Like

1 Comment

 • moniquebrouwer71@gmail.com'
  Reply Monique 4 september 2018 at 17:47

  Superlekker, deze wraprolletjes!

  Het grappige is, toen ik lang geleden nog omni at, had ik echt helemaal niets met filet américain. De smaak vond ik wel lekker, maar het idee van rauw vlees sprak me totaal niet aan en dus at ik het nooit. Door jouw recept bedacht ik me dat de vegan versie voor mij dus wel eens ideaal zou kunnen zijn. En inderdaad, hartstikke lekker! Deze rolletjes gaan zaterdag mee naar een potluck en komen ook binnenkort, als ik zelf een feestje vier, op tafel. Thanks!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.