Vegan: wat ik eet op een dag! #9

11 september 2017
wat ik eet op een dag

Wat een verschil! Vorige week was ik nog in het zonnetje aan het typen, vandaag rond hetzelfde tijdstip is het al bijna donker en echt herfstweer buiten. Ook wel weer gezellig, ik heb de kaarsjes al aan staan! Deze week was weer redelijk druk, mede doordat ik andere werktijden heb en nog even moest kijken hoe ik mijn agenda anders zou gaan inplannen. Joris is sinds deze week weer lekker naar school. Iets waar hij in eerste instantie iets minder blij mee was.. Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 10 september

wat ik eet op een dag

Ik begin de dag met een lekker ontbijtje. Alpro mild & creamy vanille met een variatie van mijn recept voor zelfgemaakte granola. Ik heb er nu rozijnen aan toegevoegd, dat was super lekker!

 

wat ik eet op een dag

Dan over naar de lunch: rijstwafels met 2 soorten vegetarische spread. Volgens mij komt het bij Aldi vandaan, het ziet er uit als paté in zo’n blikje met een treklipje. De variant met champignons vond ik erg lekker, de andere variant ‘boerenpot’ iets minder.

 

wat ik eet op een dag

Tussendoortje nummer 1 was een flinke schaal met anderhalve banaan en de helft van een groot bakje blauwe bessen.

 

wat ik eet op een dag

Joris en ik hebben Monopoly gespeeld, ik verloor met 2-0.. We spelen nog steeds Monopoly junior omdat we de gewone editie niet hebben. Misschien een leuk Sinterklaas cadeautje! Erbij aten we beertjes chips, maar de officiele naam is natuurlijk Pombär. Lekker hartig!

 

wat ik eet op een dag

Ehh, ja het was een beetje lastig om op de foto te zetten. Maar dit zijn opgerolde tortilla wraps gevuld met veel bonen, maïs, vegan gehakt, tomaat, paprika en een salsasaus. Eroverheen nog wat extra saus en vegan geraspte kaas. Lekker pittig en het vulde behoorlijk!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • ingeli_heeft@hotmail.com'
  Reply Inge 11 september 2017 at 13:02

  Ik vind je ‘wat eet ik in een dag’ altijd erg leuk om te lezen!
  Ik wist helemaal niet dat ze bij de Aldi van zulke spreads hadden, moet ik toch maar een keertje gaan kijken…

  • Reply Sanne 11 september 2017 at 16:14

   En dat vind ik dan weer heel erg leuk om te horen Inge! Ze hebben nu ook meerdere soorten, die zitten in gewone potjes. Aanrader! 🙂

 • dienie@gmail.com'
  Reply Dien 11 september 2017 at 13:42

  Welke vegan kaas vind jij het beste? Ik vind willemsburger niet lekker, edelgistvlokken als tosti héél lekker maar over pasta iets minder.

  • Reply Sanne 11 september 2017 at 16:15

   Oeh, lastig Dien. Ik gebruik vaak Wilmersburger, maar bij Ekoplaza hebben ze ruime keuze in andere soorten! Edelgistvlokken zijn hier ook favoriet. 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.