Vegan: wat ik eet op een dag! #7

28 augustus 2017
wat ik eet op een dag

Een nieuwe wat ik eet op een dag! Voor mij is het gewone leven weer begonnen, mijn vakantie is voorbij. Jammer dat die wekker iedere ochtend weer gaat, maar ook wel weer lekker om weer in een ritme te zitten. Vandaag heb ik voornamelijk achter de laptop gezeten, die dagen horen er als blogger ook bij! Kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 27 augustus

wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Ik had nog een wit bolletje van de Dutch Vegan Bakery over, ik smeerde er lekkere aardbeienjam op. Het bolletje ziet er wat gekreukeld uit doordat het uit de vriezer kwam, maar smaakte prima! Erbij at ik 3 wilde perziken en dronk ik een mok met chai thee.

 

In de koelkast lagen nog een paar grote kastanjechampignons die op moesten, dus die gingen de pan in samen met een halve rode puntpaprika. Erbij een heleboel peper -uiteraard- en een snufje zout. Dit gooide ik op een mini-ciabatta en het smaakte heerlijk!

 

wat ik eet op een dag

Ik heb vandaag een review artikel over vegan koekjes gemaakt, dus daar at ik er gelijk maar een paar van op. Dit waren de gemberkoekjes, heerlijk kruidig! Terwijl ik op de laptop met mijn artikelen bezig was, heb ik er eigenlijk meer opgegeten dan de bedoeling was.. Oeps! Review van 5 vegan koekjes komt aankomende woensdag online!

 

wat ik eet op een dag

Ik at ook nog een paar van deze mini komkommertjes weg. Lekker fris en toch een ander soort structuur dan z’n grotere broer. Ben ik trouwens de enige die vaak rauwkost wegknabbelt? Komkommer, paprika, tomaatjes, selderij.. Lekker voor tussendoor!

 

wat ik eet op een dag

Als avondeten aten we deze vegan kip kerrie schotel met paprika, doperwtjes, ananas en cashewnoten. Ik ben echt gek op kerrie en de saus is een lekkere combinatie met de plantaardige kip en de ananas.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.