Vegan: wat ik eet op een dag! #5

1 augustus 2017
wat ik eet op een dag

Yes, de zomervakantie is nu ook voor mij begonnen! De komende 3 weken ben ik vrij en er staan allemaal leuke dagjes uit op de planning. Hebben jullie ook vakantie en wat gaan jullie doen?ย Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 31 juli

wat ik eet op een dag

Ja, heel saai! Maar ik begin de dag weer met een paar rijstwafels met hagelslag. Ik heb voor het eerst wilde perziken gekocht. Ze zien er een beetje gek uit, als een platte perzik. Maar de smaak is heerlijk, lekker zoet! Daarbij, zoals iedere ochtend, een lekker koud glas water en een flinke kop thee.

 

wat ik eet op een dag

In de middag gingen we even de stad (en de stad is bij ons Hoorn) in, want Joris heeft weer eens nieuwe schoenen nodig. Ik krijg er een punthoofd van! Hij krijgt het voor elkaar om een paar keer per jaar een aantal schoenen te verslijten… We moesten nog lunchen en dat hebben we toen maar bij Bagels & Beans gedaan. Ik at de Dutch Weed Bagel, Joris at een rozijnenbagel met banaan, ahornsiroop en kaneel. We dronken er allebei een lekker vers sapje bij. Vitamientjes!

 

wat ik eet op een dag

Tijd voor een tussendoortje! We deelden samen een halve meloen en ik had nog een rode paprika liggen die op moest. Gekke combinatie, maar wel lekker en fris!

 

wat ik eet op een dag

Een makkelijke avondmaaltijd: aardappeltjes uit de oven, een plantaardige zigeunerschnitzel van Vivera en een gemengde salade met een pesto-dressing. Snel klaar รฉn erg lekker!

 

wat ik eet op een dag

Terwijl ik dit artikel aan het afmaken ben, eet ik lekker wat pistachenootjes. Een tijd geleden had ik een beestje in een pistachenootje zitten, sindsdien inspecteer ik ieder nootje aandachtig.. Heel vies idee, maar omdat het toch een natuurproduct is, is dit bijna niet te voorkomen. Aldus de Jumbo.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

7 Comments

 • Merel3131@gmail.com'
  Reply Merel 1 augustus 2017 at 09:43

  Ik had laatst ook een soortgelijke ervaring als met die pistache nootjes. Ik kocht een doosje bevroren frambozen en toevallig zag ik het net op tijd (normaal kiep ik de frambozen zonder te kijken de blender in) maar er zat dus een soort van klein rupsje in dat ‘holletje van een framboos. Sindsdien inspecteer ik de frambozen eerst voordat ik ze opeet.. haha

  • Reply Sanne 1 augustus 2017 at 14:27

   Ahhh, gets! Dit soort dingen wil je eigenlijk helemaal niet lezen ๐Ÿ˜€

 • iloontje_g@hotmail.com'
  Reply Ilona 1 augustus 2017 at 10:21

  Wow ik wist niet dat die hagelslag vegan was ๐Ÿ˜ฎ

  • Reply Sanne 1 augustus 2017 at 14:28

   Ja, deze wit/zwarte mix hagelslag van de meeste supermarkt huismerken is vegan! ๐Ÿ™‚

 • Anouchkah1981@gmail.com'
  Reply Anouchka 1 augustus 2017 at 14:22

  Ja de puur

 • Jacqueline@boerma.nl'
  Reply Jacqueline 2 augustus 2017 at 07:58

  Je weedburger ziet er niet helemaal als weedburger uit, ik dacht dat die broodjes groener waren.

  • Reply Sanne 3 augustus 2017 at 13:22

   Klopt Jacqueline, dit is dan ook een Dutch Weed Bagel i.p.v. een burger!

  Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: simplyvegan.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. simplyvegan.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geรฏnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring: https://www.simplyvegan.nl/contact/privacyverklaring/

  Sluiten