Vegan: wat ik eet op een dag! #32

29 mei 2018
wat ik eet op een dag

Eindelijk weer een nieuwe wat ik eet op een dag! Vind ik zelf altijd heel leuk om bij anderen te lezen en jullie blijkbaar ook, dus ik dacht ik maak er weer eentje. Ik merk aan mijzelf dat ik altijd wat minder eet als het buiten warm weer is. Wat eet jij eigenlijk het liefst met deze hoge temperaturen? Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

wat ik eet op een dag

Ik begin de dag met sojayoghurt van Alpro met mega grote blauwe bessen en een mueslimix. Lekker fris en vullend.

 

wat ik eet op een dag

Ik werk vandaag tot 14uur en dit is wat ik allemaal meeneem. Een bak met hele grote aardbeien, die eet ik halverwege de ochtend. Als lunch een gemengde salade met zilvervliesrijst (ligt op de bodem van het bakje), komkommer, tomaatjes en een dressing. Wat daarnaast in het kleine bakje zit zijn kipnuggets van De Vegetarische Slager, die heb ik in een klein beetje olie gebakken en gaan in reepjes door de salade heen.

 

wat ik eet op een dag

Bij thuiskomst een dikke plak ontbijtkoek, met een laag flora vegan roomboter ertussen (klik op de groene link voor mijn review).

 

wat ik eet op een dag

Tweede tussendoortje van de middag is deze lekkere frisse roze smoothie. Gemaakt van bevroren aardbeien en frambozen, banaan, een paar druppels vanille-aroma en kokos-rijstmelk. Aanrader!

 

wat ik eet op een dag

Als avondeten eten wij mijn favoriete recept: pasta pesto met plantaardige kip, klik op de link voor het recept! Eroverheen een flinke laag edelgistvlokken. Want alles smaakt beter met edelgistvlokken. En ik heb 2 keer opgeschept, had ik zin in.

Tot volgende keer, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 29 mei 2018 at 20:35

  Mmm peperkoek, dat is zo lekker! Maar niet zo gezond haha.. Daarom moet ik maar eens een gezond recept proberen die ik al maaaanden op mijn to try lijstje heb staan. Je smoothie ziet er héérlijk uit zeg!

 • e.brandse@hotmail.com'
  Reply Emma 19 juni 2018 at 13:18

  Ziet er zooo jummmy uit!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.