Vegan: wat ik eet op een dag! #30

21 maart 2018
wat ik eet op een dag

Het is weer tijd voor een nieuwe wat ik eet op een dag! Vandaag laat ik je zien wat ik op een werkdag heb gegeten. Ik eet weer eens lekker warm tussen de middag, vind ik echt heerlijk! Wat eet jij eigenlijk graag met de lunch? Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 19 maart

wat ik eet op een dag

Ik eet een beetje een vreemd ontbijtje vandaag.. Er lag nog een rol met croissantdeeg in de koelkast dat echt eens op moest. Omdat ik vandaag iets eerder mijn bed uit was (ik kon niet meer slapen), heb ik dit maar in de oven afgebakken als ontbijt. Misschien een rare combinatie, maar ik heb er wat van deze vegan honing op gedaan. Heerlijk!

 

wat ik eet op een dag

Als tussendoortje op mijn werk een appel en 2 kiwi’s in stukken. De kiwi’s waren jammer genoeg wat aan de zure kant, brrr.

 

wat ik eet op een dag

Met de lunch eet ik een van mijn favoriete gerechten: pasta pesto met plantaardige kipstuckjes (klik op de groene link voor het recept)! Dit was nog over van gisteravond, heerlijk om dan de volgende dag in de middag te eten.

 

wat ik eet op een dag

Thuis eet ik als tussendoortje een liga Evergreen en daarna ook nog een banaan.

 

wat ik eet op een dag

Deze bloemkoolcurry is niet alleen heel gezond (bomvol groente!) maar ook nog eens lekker snel klaar én ontzettend lekker! Het ideale avondeten dus op een werkdag, wanneer je niet veel tijd hebt. Klik op de groene link voor het recept, echt de moeite waard!

 

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 21 maart 2018 at 08:16

  Mmm nu heb ik zin in croissants… En ik ga meteen even kijken naar de bloemkool curry!

  • Reply Sanne 21 maart 2018 at 19:47

   Leuk! 🙂

 • e.brandse@hotmail.com'
  Reply Emma 21 maart 2018 at 12:18

  Oh, die croissants!! Heerlijk, ik ben er gek op. De pasta pesto ziet er heerlijk uit, die wil ik snel eens gaan maken. Je hebt een lekker dagje zo.

  • Reply Sanne 21 maart 2018 at 19:48

   Ja, die pasta pesto is echt een aanrader Emma! 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.