Vegan: wat ik eet op een dag! #29

13 maart 2018
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Gisteren kwam er geen ‘wat ik eet op een dag’ online, sorry! Ik was dit weekend iets te druk. Maar: ik laat je zien wat ik gisteren heb gegeten op een gewone werkdag. Iets met chocoladecroissants en vegan slagroom.. Kijk je mee?

wat ik eet op een dag

Gisteren ben ik naar Veggieworld geweest! Uiteraard ook even wat lekkere broodjes gehaald bij de Dutch Vegan Bakery stand, wij ontbijten vandaag daarom met een chocoladecroissant. Luxe! Morgen weer gewoon hoor. En een appeltje, een B12 en een D supplement erbij.

 

wat ik eet op een dag

Mijn tussendoortje in de ochtend is deze grote peer.

 

wat ik eet op een dag

Ja, mijn lunch ziet er een beetje raar uit.. Maar het zijn 3 boterhammetjes met pikante hummus. Lekker!

 

wat ik eet op een dag

Ik had vandaag een korte werkdag en om 3 uur at ik thuis dit wokgerechtje: tempé gemarineerd in ketjap met een bakje ‘macaroni-groente’ van de supermarkt. Had ik echt zin in.

 

wat ik eet op een dag

‘s Avonds deze heerlijk spaghetti bolognese, het recept komt morgen online!

 

wat ik eet op een dag

Op Veggieworld had ik ook vegan slagroom in een spuitbus gekocht. Die moesten we natuurlijk even proberen, op een vanille toetje van Alpro. Ik eet eigenlijk bijna nooit toetjes, maar vooruit.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • just_jessica21@hotmail.com'
  Reply Jessica 13 maart 2018 at 15:42

  Oeps betweter hier!
  Bedoel je niet alpro? Ipv arla haha!
  En altijd leuk dit soort posts! Ziet er heeeeerlijk uit dat croissantje!

  • Reply Sanne 13 maart 2018 at 21:34

   Haha, wauw! Hoe ik daar nu weer op kom? Ik ga het gelijk veranderen, dankjewel! 😀

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 13 maart 2018 at 20:59

  Oeeeh croissant!! En de slagroom wil ik ook wel eens proberen 🙂

  • Reply Sanne 13 maart 2018 at 21:34

   Zó lekker, echt een aanrader!

  Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: simplyvegan.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. simplyvegan.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring: https://www.simplyvegan.nl/contact/privacyverklaring/

  Sluiten