Vegan: wat ik eet op een dag! #27

26 februari 2018
wat ik eet op een dag

Ondanks de kou leek het wel zomer buiten, heerlijk dat zonnetje! Heb jij ook een fijn weekend gehad? Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag:  zondag 25 januari

wat ik eet op een dag

Ik begin de dag met een laat (heel laat..) ontbijt met 3 volkoren crackers met paté van De Vegetarische Slager (klik op de groene link voor mijn review).

 

wat ik eet op een dag

Ik kocht laatst een grote fles Innocent sap, oftewel fruit voor luie mensen.. Nee hoor, gewoon lekker! En er zit niets anders in dan sinaasappels, niks mis mee. Ondanks dat ik een nee-nee sticker heb, lag er toch een stapeltje folders in de brievenbus. Waaronder het Albert Heijn krantje, waarin ik zag dat de hummus deze week in de aanbieding is! 2 bakjes voor €3. Grappig, ik heb net een review gemaakt over mijn favoriete soorten hummus van Albert Heijn (klik op de groene link voor mijn review). Wat is jouw favoriete hummus variant?

 

wat ik eet op een dag

Als lunch eet ik 2 boterhammen met pikante hummus en lekker veel spinazie. Kom maar door met dat ijzer!

 

wat ik eet op een dag

Bij Kruidvat kocht ik laatst deze Peijnenburg ontbijtkoek in de smaak chocolade zeezout karamel. Super lekker, alhoewel de smaak van de zeezout karamel wel wat wegvalt. Die mag van mij wel wat meer aanwezig zijn!

 

wat ik eet op een dag

Tussendoortje nummer 2 is deze simpele fruitsalade van appel, banaan, peer en wat citroensap.

 

wat ik eet op een dag

Als avondeten een pita met falafel, wat salade en frietjes. Lekker makkelijk op de zondag.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 26 februari 2018 at 19:56

  Mmmm dat avondeten ziet er ZO goed uit! Heb meteen weer trek haha 😉

  • Reply Sanne 27 februari 2018 at 10:25

   Haha, ja in het weekend eten we meestal iets makkelijks. 😀

 • thomasbasak@hotmail.com'
  Reply Thomas 27 februari 2018 at 18:18

  Hoi Sanne, van welke merk zijn de falafel-bites?

  • Reply Sanne 27 februari 2018 at 21:35

   Ik durf het niet te zeggen Thomas, ik heb ze niet zelf gekocht of gemaakt.. Als ik ze zelf kant en klaar uit de winkel koop, haal ik meestal die van Vivera. Maar ik hoorde dat die van Garden Gourmet (Albert Heijn) ook erg lekker zijn!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.