Vegan: wat ik eet op een dag #26

5 februari 2018
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Het gaat weer vriezen deze week! Vind ik niet erg hoor, het enige jammere is dat ik dan de auto moet krabben ‘s ochtends vroeg (en ik ben al niet op mijn best in de ochtend)… Wat zijn jouw plannen deze week? Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: donderdag 1 februari

wat ik eet op een dag

Ik begin de ochtend met een kom sojayoghurt met vanille van Alpro en wat granola. Wist je dat je dit ook heel gemakkelijk zelf kunt maken? Check zeker even mijn recept voor zelfgemaakte granola!

 

wat ik eet op een dag

De vers gesneden ananas was laatst in de bonus bij Albert Heijn, daar had ik nog een bakje van over die echt op moest. Smaakte niet meer geweldig, maar vooruit.

 

wat ik eet op een dag

2 lekkere biologische licht meergranen boterhammen met daarop een hele geprakte avocado. Met peper, uiteraard. En ik had nog een paar radijsjes over van de dag ervoor, dus die heb ik er lekker bij gegeten.

 

wat ik eet op een dag

Thuis at ik gelijk eerst even mijn favoriete appeltje, een pink lady. Lekker zoet en toch ook fris!

 

wat ik eet op een dag

Vorige week kreeg ik van een vriendin o.a. deze heerlijke speculaasjes. Ik at er eind van de middag een stuk of 3. Oké, het waren er misschien wel 4..

 

wat ik eet op een dag

Ik had zin in iets gezonds als avondeten, maar geen zin om heel uitgebreid te gaan koken. Dus ik had bij de Albert Heijn een soeppakket gehaald, de erwtensoep variant. Hier zit alles in wat je nodig hebt, je hoeft het alleen nog even te snijden en in de pan te gooien. Ik bakte er ook een vegan worstje bij. Heerlijk en lekker makkelijk!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

1 Comment

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 5 februari 2018 at 20:13

  Mmmm! Ik had me voorgenomen om vandaag niks meer te eten, maar ik krijg nu toch weer trek 😛

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: simplyvegan.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. simplyvegan.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring: https://www.simplyvegan.nl/contact/privacyverklaring/

  Sluiten