Vegan: wat ik eet op een dag! #25

29 januari 2018
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Ik had zaterdag met een vriendin afgesproken en ‘s avonds zijn we lekker in Arnhem uit eten gegaan. Ik laat je alles zien in deze wat ik eet op een dag. Kijk je weer mee?

Wat ik eet op een dag: zaterdag 27 januari

wat ik eet op een dag

Ik ontbijt met 2 volkoren crackers met deze pindakaas, mijn lievelings! Dit banaantje gaat er ook op, geprakt. Dat ziet er natuurlijk niet zo lekker uit op de foto, vandaar de ‘voor’ foto.

 

wat ik eet op een dag

Met de lunch eet ik 2 boterhammen met de kokos-linzen spread die ik vorige week bij Aldi heb gekocht. Erop een flinke hoop rucola, moest op!

 

wat ik eet op een dag

Vegan Ben & Jerry’s is eindelijk in Nederland! Ik kreeg een mooi perspakket en dat moest natuurlijk leuk op de foto worden gezet voor een review. (Wil je meer over ben & jerry’s non-dairy vegan ijs weten, klik dan op de link!) En… er moest uiteraard worden geproefd! Dus ik heb lekker van dit ijs zitten snoepen, heerlijk!

 

wat ik eet op een dag

Halverwege de middag vertrek ik naar een vriendin in het Oosten van het land, deze stukjes ananas neem ik mee voor in de auto onderweg. Ik moet onderweg nog even tanken namelijk, dus dit kan ik dan mooi even opeten op de parkeerplaats!

 

wat ik eet op een dag

‘s Avonds gingen wij uit eten bij restaurant Treffen in Arnhem. Als voorgerecht deelden we een paar kleine gerechtjes. Het licht was een beetje lastig, excuses voor de vage foto’s.. Links voor zie je gebakken champignons, rechts boven tempé, rechts achter aardappeltjes in schil in een pittige saus.

 

wat ik eet op een dag

Deze gegrilde aubergines hoorden er ook nog bij.

 

wat ik eet op een dag

Als hoofdgerecht kreeg ik gemarineerde tofu met noedels, allerlei groenten, kruim van nootjes en een lekker pittige woksaus. Een toetje kon er echt niet meer bij, ik zat helemaal vol!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 29 januari 2018 at 21:33

  Pindakaas op krackers vind ik zo vies haha :p Maar oeeeeh dat ijs!

  • Reply Sanne 31 januari 2018 at 17:30

   Haha, love pindakaas! 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.