Vegan: wat ik eet op een dag! #24

22 januari 2018
wat ik eet op een dag

Goedemorgen, tijd voor weer een nieuwe week! Wat zijn er de laatste weken veel nieuwe kijkers bijgekomen op mijn blog, super leuk! Heeft het misschien te maken met de goede voornemens voor dit jaar, meer plantaardig eten? Goed bezig! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 21 januari

wat ik eet op een dag

Ik kwam vrij laat uit bed, zoals best vaak op een zondag.. En jullie gaan mij vast voor gek verklaren, maar ik ontbijt met een bord spaghetti vegan ‘bolognese’. Een restje van gisteren, ik had er zomaar zin in!

 

wat ik eet op een dag

Als lunch eet ik 2 boterhammen met de vegan linzen-kokos spread van Aldi en flink wat spinazie. Ik ben gek op rauwe spinazie, doe het vaak tussen broodjes, in salades of in smoothies.

 

wat ik eet op een dag

De blauwe bessen waren laatst in de bonus bij Albert Heijn, 1+1 gratis! Super voordelig en ik heb dan ook gelijk groot ingeslagen. Dit bakje van 300 gram heb ik verspreid over de hele dag helemaal opgegeten.

 

wat ik eet op een dag

Terwijl ik met mijn blog bezig ben, eet ik wat van deze krijtdropjes. Lekker!

 

wat ik eet op een dag

Ik maak een lekkere en simpele avondmaaltijd, deze bonenschotel met champignons, ui en tomaat (klik op de link voor het recept). En ik maak trouwens een dubbele portie, kan de helft mooi in de vriezer. Handig!

Tot volgende week maandag, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 22 januari 2018 at 19:28

  Leuk om te zien weer 🙂 Ik vind die snoepjes ZO vies haha :$

  • Reply Sanne 23 januari 2018 at 00:45

   Haha, echt waar? Ik hou wel van de combinatie drop en mint! 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.