Vegan: wat ik eet op een dag! #22

12 december 2017
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Oh, wat een sneeuw buiten zeg! Ik geniet hier dus enorm van, ik ben echt een herfst/wintermens. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er niet echt van hou om over die glibberige straatjes te rijden.. Maar van mij mag de sneeuw in ieder geval nog wel even blijven! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, iets met stroopwafels en vét lekkere pasta. Kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 11 december

wat ik eet op een dag

Ik begin de ochtend met de standaard volkoren crackers met pure chocopasta. En voor in de auto een lekkere kerstthee van YogiTea.

 

wat ik eet op een dag

Op mijn werk drink ik in de ochtend een fruitsmoothie als tussendoortje. In deze zit verder geen troep, alleen fruit met wat extra plantaardig proteïnepoeder. Lekker!

 

wat ik eet op een dag

Ik vergeet eigenlijk helemaal te lunchen, uiteindelijk eet ik vrij laat deze 2 boterhammetjes met 1 geprakte avocado. Met een hoop peper, zoals je ziet. 😉

 

wat ik eet op een dag

Van Sinterklaas had ik een heel leuk pakketje met vegan lekkers gekregen, waaronder dit zakje met cashewnoten, stukjes gember en kokossnippers. Ik zag op de verpakking dat de stukjes gember gecoat waren met suiker (heel veel suiker!), daarom besloot ik het bij de helft van dit zakje te houden.

 

wat ik eet op een dag

Zeggen jullie kaki- of sharonfruit? Anyway, ik heb er 2 van gegeten. 😉

 

wat ik eet op een dag

Ehh, ja ik liet dus de helft van die notenmix staan vanwege de suiker die er in zat. En wat doe ik vervolgens, een tarwestroopwafel in m’n mond schuiven. Ja joh!

 

wat ik eet op een dag

Misschien heb je het in m’n Instastories wel gezien, ik maakte er echt een zooitje van met koken! Alles ging mis en viel uit m’n handen.. Maar goed, uiteindelijk heb ik het hiervoor gedaan: een lekkere pasta met stukjes vegan worst, een macaroni-groente-pakket, sugo Italiaanse kruiden en wat peper en zout. En natuurlijk edelgistvlokken. Heel. Veel. Edelgistvlokken.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 12 december 2017 at 20:33

  Mmmm leuk om te zien weer!!

  • Reply Sanne 13 december 2017 at 07:53

   Dankjewel Mariëlle!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.