Vegan: wat ik eet op een dag! #21

4 december 2017
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Heb je een leuk weekend gehad en heb je ook Sinterklaas gevierd? Wij vieren het pas aankomende vrijdag en tegen niemand verder vertellen hoor, maar… wij hebben dit weekend dus gewoon al gezellig de kerstboom opgezet! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 3 december

wat ik eet op een dag

Ik heb je al eens verteld dat ik vaak fases heb met eten. Zo had ik een rijstwafel fase, een cracker fase en momenteel zit ik in mijn roggebrood fase. πŸ˜€ Ben ik de enige, heb jij ook vaak fases waarin je een bepaald product heel vaak eet? Dit was dus mijn (vrij late) ontbijtje: 2 sneetjes roggebrood met 1 geprakte avocado en wat rauwkost komkommer-salade. In roggebrood zitten trouwens veel vezels en ijzer, wist je dat?

 

wat ik eet op een dag

Ik eet ‘s middags een restjeΒ kruidige linzensoep van de dag ervoor (benieuwd naar het recept, klik dan even op de groene link). Gewoon simpel, met een boterhammetje erbij om te dopen. Gewoon lekker.

 

wat ik eet op een dag

Tijd voor tussendoortje nummer 1: een lekker Punselie stroopkoekje. Of twee. OkΓ©, het waren er drie. Ik heb trouwens een review artikel gemaakt over dezeΒ Punselie koekjes, samen met nog 4 andere koekjes, mocht je meer details willen weten. Ze zijn in ieder geval ontzettend lekker Γ©n verslavend!

 

wat ik eet op een dag

En natuurlijk is het ook tijd voor wat fruit! Een appeltje en een banaan, niets bijzonders. Met op de achtergrond de gezellige kerstboom! Staat die van jou al?

 

wat ik eet op een dag

Lekker simpel avondeten vandaag: sperzieboontjes, aardappeltjes in schil met rozemarijn uit de oven en eenΒ vegan cordon bleuΒ (klik op de link voor mijn review). Lekkere combinatie!

 

wat ik eet op een dag

Wist je dat deze kerstmannetje van After Eight gewoon vegan zijn? Ze zijn te koop bij Action, ze zitten per 3 verpakt in een kartonnetje. Aanrader! Ik at er 1 als toetje. Ja, echt 1! πŸ˜‰

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Prijsc1990@gmail.com'
  Reply Cindy 6 december 2017 at 11:39

  Altijd leuk om te bekijken. Wel eens t proberen waar die combi op roggenrood! Maar wat verbaas ik me tijd dat ik zoveel meer eet op een dag ha ha πŸ™‚

  • Reply Sanne 6 december 2017 at 19:01

   Bedoel je dat je meer eet Cindy? Kan hoor, ik zeg zeker niet dat dit de standaard is die iedereen moet eten, dat is voor iedereen natuurlijk persoonlijk. Maar ik zat na deze dag echt behoorlijk vol, de linzensoep ‘s middags was dan ook behoorlijk gevuld! πŸ˜€

  Leave a Reply