Vegan: wat ik eet op een dag! #20

27 november 2017
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Het weekend is voorbij, een nieuwe (werk)week is begonnen. Volgende week is het alweer Sinterklaas, wat gaat het ontzettend snel! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, iets met koekjes en falafel.. Kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 26 november

wat ik eet op een dag

Gisteren (zaterdag dus) werd ik al om 5 uur in de ochtend wakker.. Dat is sowieso heel vervelend, maar al helemaal als je een avondmens bent! Daarom mocht ik vandaag van mij zelf uitslapen, uiteindelijk ben ik pas heel laat in de ochtend mijn bed uit gegaan. Hierdoor geen ontbijt gegeten (foei!), wel een lekker appeltje.

 

wat ik eet op een dag

Als lunch at ik 3 volkoren boterhammetjes met daarop 1 geprakte avocado. De avocado was echt perfect! Niet te zacht en ook niet te hard. Geen bruine plekken, yes!

 

wat ik eet op een dag

Ik had zaterdag bij de Ekoplaza boodschappen gedaan en kocht daar onder andere dit vanille/choco koekje van cashewnoten en havermout. Echt een aanrader! Zo lekker, ik had het al opgegeten voordat ik eraan dacht een foto te maken.. Morgen komt er trouwens een boodschappen shoplog video van de Ekoplaza op mijn YouTube kanaal online, mocht je het leuk vinden om te zien wat ik daar allemaal heb gekocht!

 

wat ik eet op een dag

Tussendoortje nummer 2 is een lekkere smoothie van banaan en spinazie. Joris drinkt natuurlijk ook lekker mee, proost!

 

wat ik eet op een dag

‘s Middags hebben Joris en ik lootjes voor Sinterklaas getrokken met de rest van de familie. Beetje aan de late kant, maar we vieren het pas na 5 december. Hierdoor kwamen we wat later op de middag thuis. Ik moest daarna nog even de was doen en wat andere huishoudelijke karweitjes. Ik had uiteindelijk helemaal geen zin meer om te koken, daarom heb ik iets laten bezorgen. Lekker makkelijk! We aten wraps met falafel, een frietje en salade, smaakte helemaal prima (een stuk beter dan dat deze foto er uitziet).

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@gekopmakeup.nl'
  Reply Mariëlle 27 november 2017 at 18:43

  Mmm looks goed!! Jammer dat ik nét bij de Ekoplaza ben geweest, heb nu wel zin in het koekje haha!

  • Reply Sanne 27 november 2017 at 19:20

   Haha, dat is inderdaad héél jammer! 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.