Vegan: wat ik eet op een dag! #2

10 juli 2017
wat ik eet op een dag 2

Vandaag weer tijd voor een nieuwe wat ik eet op een dag. Het plan was om ook te laten zien wat ik doordeweeks allemaal eet, maar dat is doordat ik overdag werk een beetje lastig met foto’s maken.. Maar misschien komt dit in de toekomst nog, voorlopig laat ik alleen een dag van het weekend zien. Dit weekend had ik eigenlijk een heleboel in de planning staan, maar uiteindelijk heb ik niet zo heel veel gedaan. Een beetje in huis rondgehangen, gewerkt aan mijn blog, films gekeken met Joris.. Dat dus. Wat hebben jullie gedaan afgelopen weekend?

Wat ik eet op een dag: zondag 9 juli

wat ik eet op een dag 2

Joris sliep zomaar flink uit, dus ik ook! Hierdoor was mijn ontbijt eigenlijk meer een vroege lunch.. Ik at vanille sojayoghurt met deze zelfgemaakte granola. Deze granola is heel makkelijk om zelf te maken, klik op de link voor het recept!

 

wat ik eet op een dag 2

Als tussendoortje at ik een toetje van hele luchtige aardbeienmousse (héél luchtig, het leek wel een wolkje!) met munt, lekker fris met dit warme weer! Het recept komt aankomende donderdag online.

 

wat ik eet op een dag 2

Ik at ook een paar lekkere volkorenkoekjes bij de thee. Simpel en niet zo spannend, maar wel heel lekker! Ik dronk trouwens witte thee met vanille van Clipper, ik ben gek op dat merk!

 

wat ik eet op een dag 2

Joris mocht vandaag kiezen wat we gingen eten, dat werden deze broodjes hamburger met sla, augurk en ketchup. Met nog frietjes uit de oven, maar die had ik al opgegeten voordat ik eraan dacht een foto te maken. Niet de meest gezonde avondmaaltijd, maar af en toe moet dat kunnen. Meestal compenseer ik dat de dag ervoor of erna door extra groente te eten.

 

wat ik eet op een dag 2

De afsluiter van de dag was een kommetje met wat aardbeien en banaan. Wat vinden jullie lekker om ‘s avonds nog te eten?

Zoals jullie kunnen zien heb ik niet echt veel gegeten vandaag, dat komt ook doordat ik mijn ontbijt heb overgeslagen.. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad en alvast een fijne nieuwe week! Tot volgende week maandag, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: simplyvegan.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. simplyvegan.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring: https://www.simplyvegan.nl/contact/privacyverklaring/

Sluiten