Vegan: wat ik eet op een dag! #19

21 november 2017
wat ik eet op een dag

Hallo lieve lezers! Daar ben ik dan weer met een nieuwe wat ik eet op een dag. Ik was gisteren (zondag, ik heb deze blogpost gisteren gemaakt) de hele dag druk bezig met het editen van mijn Q&A video voor mijn YouTube kanaal. Nog niet gezien? Klik dan even op de groene link, dan kom je vanzelf bij het filmpje. Hele fijne dag vandaag en veel plezier met het kijken naar wat ik vandaag heb gegeten!

Wat ik eet op een dag: maandag 20 november

wat ik eet op een dag

Ik ontbijt met hetzelfde ontbijt als altijd: 2 volkoren crackers met pure chocoladepasta en een appeltje erbij. In mijn thermosbeker zit groene thee met sinaasappel en kaneel, lekker voor onderweg in de auto als we straks naar school/werk gaan.

 

wat ik eet op een dag

Onderweg naar mijn werk ben ik even naar Albert Heijn gereden, ik was mijn lunch namelijk vergeten mee te nemen.. Lekker slim! Ik kocht daar deze lekkere blauwe bessen en een salade. De blauwe bessen at ik in de ochtend als tussendoortje, ongeveer de helft van deze bak.

 

wat ik eet op een dag

De salade bewaarde ik voor de lunch. Het is een kant en klare salade met quinoa, diverse groenten, pompoenzaadjes, hennepzaad, kruiden, dressing en diverse noten. Erg lekker en ook behoorlijk vullend. Weer eens iets anders dan een boterhammetje als middageten!

 

wat ik eet op een dag

Deze walnoten had ik nog over van een recept wat ik laatst heb gemaakt. Helemaal niet erg, ik heb er een paar handjes van gegeten als tussendoortje in de middag.

 

wat ik eet op een dag

Jaja, het is weer gelukt! Er staat weer iets lekkers op tafel. Ik moet eerlijk toegeven dat het soms een uitdaging is om echt met z’n tweeën aan tafel te zitten en onszelf een gebalanceerde maaltijd voor te schotelen. Druk druk druk, je kent het misschien wel.. Maar vanavond eten we lekker aardappels in schil uit de oven met rozemarijn, doperwtjes, een vegan gehaktschijf en een klodder vegan mayo. Missie geslaagd!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@gekopmakeup.nl'
  Reply Mariëlle 21 november 2017 at 19:29

  Leuk om te zien, het hoeft niet moeilijk te zijn! Ik heb een soortgelijk diner op 🙂

  • Reply Sanne 21 november 2017 at 20:45

   Dan heb je vast lekker gegeten Mariëlle! 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.