Vegan: wat ik eet op een dag! #18

14 november 2017
wat ik eet op een dag

Goedemorgen! De nieuwe week is alweer begonnen, hebben jullie nog leuke dingen in het vooruitzicht deze week? Ik vooral veel regeldingen en misschien gaan we dit weekend wel even iets leuks doen. Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 13 november

wat ik eet op een dag

Mijn standaard ontbijt met voor de variatie een appeltje erbij.

 

wat ik eet op een dag

Met de lunch at ik een super groot pistoletje met een halve avocado. Ja, een halve want ik liet de andere helft op de grond vallen.. Wat tomaatjes erbij voor de lekker.

 

wat ik eet op een dag

Thuis aangekomen rond half 3, tijd voor tussendoortje nummer 1: 2 volkoren crackers met pindakaas en sambal.

 

wat ik eet op een dag

Ehh, vanavond sporten dus ik dacht wel dat ik dan voor kon compenseren met een schaaltje pepernoten. Ja joh.

 

wat ik eet op een dag

Foto’s maken was een ramp. Dat zie je vast ook wel aan de andere foto’s. Er is dus al heel lang iets met de camera van mijn Iphone waardoor ik geen normale foto’s meer kan maken. Deze week toch maar eens laten repareren, dan komen en vanaf volgende week betere foto’s in mijn eetdagboekje voorbij! We aten dus restjes van dezeΒ kruidige pompoen stoofschotel, de foto komt uit dat recept (klik op de groene link). Echt een super lekkere aanrader, al zeg ik het zelf!

 

wat ik eet op een dag

Ja, dat is mijn hoofd net na het sporten. Charmant hè. En ja, dat is ook weer een flesje van Innocent. Niet gesponsord, I wish!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

4 Comments

 • sytse@hetgroenebroertje.nl'
  Reply Sytse - Het Groene Broertje 14 november 2017 at 15:22

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat anderen eten. Dat inspireert mij ook! En nu heb ik dus zin in kruidnootjes. Bedankt hΓ¨! πŸ˜‰

  • Reply Sanne 14 november 2017 at 17:12

   Sorry Sytse.. πŸ˜€

 • info@gekopmakeup.nl'
  Reply MariΓ«lle 15 november 2017 at 11:32

  Super leuk om te zien weer πŸ™‚

  • Reply Sanne 15 november 2017 at 20:00

   Dankjewel MariΓ«lle!

  Leave a Reply