Vegan: wat ik eet op een dag! #17

7 november 2017
wat ik eet op een dag

Ik had het in mijn stories op Instagram al gezegd, er kwam gisteren geen wat ik eet op een dag online omdat ik de dag ervoor ziek was. Niet veel gegeten daardoor, dat was niet zo heel boeiend om aan jullie te laten zien dus.. Gisteren voelde ik mij alweer een stuk beter én heb ik weer lekker gesport! Ik laat jullie weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 6 november

wat ik eet op een dag

Het was nog vrij donker, een knappe foto maken is dan nogal lastig met mijn telefoon waarvan de camera niet goed meer is.. Nou, ik begin de dag met hetzelfde ontbijt als bijna altijd: volkoren crackers met pure chocoladepasta. Ik heb alvast mijn thermosbeker voor in de auto gevuld met groene thee met sinaasappel en kaneel van Shoti Maa. Op het theezakje staat altijd een spreuk, vind ik leuk!

 

wat ik eet op een dag

Ik lunch vandaag op mijn werk met een lang bruin broodje door de helft gesneden met daarop een hele geprakte avocado. Erbij lekkere radijsjes. Deze waren best groot en pittig! En daar hou ik van, dus dat was helemaal prima.

 

wat ik eet op een dag

Ik heb tot 14uur gewerkt vandaag en bij thuiskomst eet ik een lekker sinaasappeltje en een mega grote appel. Kom maar door met die vitamientjes!

 

wat ik eet op een dag

Tussendoor is er ook nog tijd voor 2 stroopkoekjes van Punselie. Ik heb in dit artikel een review over de koekjes geschreven, samen met nog 4 andere soorten vegan koekjes. Klik op de groene link voor de review!

 

wat ik eet op een dag

We hebben vrij vroeg gegeten omdat ik nog wilde sporten. Mijn avondeten was eigenlijk een samengeraapt zooitje, maar lekker dat het was! Het waren vegan worstjes in plakjes gesneden en gebakken met een groentemix, Italiaanse kruiden, wat peper en zout, sugo Italiaanse kruiden en pasta. En -uiteraard- lekker veel edelgistvlokkken. Het was zó lekker dat ik nog een bordje heb opgeschept!

 

wat ik eet op een dag

Na het avondeten moest ik snel haasten om op tijd bij boksles te komen. Ik heb weer goed mijn best gedaan, mijn armen voelden na afloop als spaghettisliertjes aan.. Bij thuiskomst nog even een smoothie met wat extra proteïne gedronken, zoals ik eigenlijk altijd na het sporten doe. Eten of drinken jullie nog iets speciaals na het sporten? Laat het even weten in de comments!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken: simplyvegan.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. simplyvegan.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor meer informatie, zie de privacyverklaring: https://www.simplyvegan.nl/contact/privacyverklaring/

Sluiten