Vegan: wat ik eet op een dag! #16

2 november 2017
wat ik eet op een dag

Iets later dan normaal, maar vandaag laat ik jullie weer zien wat ik eet op een dag! Afgelopen maandag was het weer een drukke dag met werk, een afspraak en ‘s avonds nog sporten. Ik had trouwens echt moeite met uit bed komen, door de wintertijd. Hebben jullie daar ook last van, of ben ik de enige.. Kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: maandag 30 oktober

wat ik eet op een dag

Lekkere foto zo in het halfdonker.. Je ziet hier 2 crackers met pure chocopasta, niets nieuws onder de zon. Daarachter staat een thermosbeker, die kreeg ik vorige week gratis bij aankoop van een nieuw koffieapparaat. Daar maak ik dankbaar gebruik van, ik neem sinds deze week heerlijk een kop thee mee in de auto op weg naar school en werk. Lekker warm, nu het weer wat kouder wordt!

 

wat ik eet op een dag

En natuurlijk ook nog even een appeltje!

 

wat ik eet op een dag

Op mijn werk eet ik een paar volkoren crackers met filet americain van De Vegetarische Slager (klik op de link voor mijn review). Heerlijk!

 

wat ik eet op een dag

Na het werk heb ik Joris van school gehaald en toen moesten we door naar een afspraak. Even snel een Nakd reep en wat water in de auto.

 

wat ik eet op een dag

Mijn oma had nog wat rijp fruit over wat ze zelf niet meer op tijd op kon eten, dus dat hebben wij meegekregen. Een lekkere mango en een paar pluots (of is het pluotten..)!

 

wat ik eet op een dag

Ik had nog een restje van de sajoer boontjes (klik op de link voor mijn recept) over, die hebben we lekker gegeten met rijst en plantaardige kipstuckjes. Ik had geen tijd meer om een foto te maken, want ik moest snel naar boksles. Daarom even een foto van het artikel van het recept. Na het sporten heb ik nog een smoothie van Innocent gedronken. Heerlijk!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.