Vegan: wat ik eet op een dag! #14

16 oktober 2017
wat ik eet op een dag

Wat was het gisteren weer een heerlijk zonnige dag, net als vandaag als ik het weerbericht mag geloven! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Aan het einde van dit artikel heb ik nog een vraag voor jullie, niet vergeten! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 15 oktober

wat ik eet op een dag

Wij ontbijten heerlijk met croissantjes uit de oven (die je zelf moet rollen, uit een blik) met lekkere aardbeienjam. Oh en ik at nog een schaaltje druiven, die staan niet op de foto. Ik las laatst trouwens op de Facebookpagina van Vegan Wiki dat de afbakcroissants van het basic merk van Albert Heijn binnenkort vegan zijn! Check dan even op de verpakking of er geen vitamine D op staat. Als dit er wél opstaat, betreft het nog een oude verpakking. Hoe fijn en handig is dat!

 

wat ik eet op een dag

Tjah, wat doe je als er nog 1 vegan krokante kipschnitzel in de koelkast ligt die echt op moet? Nou, die gooi je dus op een broodje met komkommer en een klein beetje barbecuesaus. Dat was een lekkere lunch!

 

wat ik eet op een dag

Beetje een gekke combinatie, maar ik eet een stukje komkommer wat nog over is én dit lekkere friszoete appeltje.

 

wat ik eet op een dag

‘s Avonds eten wij mijn heerlijke gezonde en goed gevulde bruine bonensoep (klik op de link voor het recept). Gewoon simpel, met een broodje erbij. Heerlijk! Ik heb al van meerdere lezers die de soep zelf hebben gemaakt, gehoord dat het erg lekker was. Leuk ook om jullie foto’s te zien via Instagram! Heb jij de soep al geprobeerd?

Morgen ga ik een Q&A opnemen waarin ik jullie vragen ga beantwoorden. Dus heb je vragen over de vegan lifestyle, mijn blog of over mij persoonlijk? Laat ze dan hieronder achter in de comments, of stuur mij via social media even een privéberichtje! Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@gekopmakeup.nl'
  Reply Mariëlle 16 oktober 2017 at 11:26

  Mmm dat ziet er allemaal lekker uit! 🙂

  • Reply Sanne 17 oktober 2017 at 13:49

   Dankjewel, dat was het ook! 😀

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.