Vegan: wat ik eet op een dag! #13

9 oktober 2017
wat ik eet op een dag

Hoe is jullie week geweest, heb je nog iets leuk meegemaakt? Bij ons gaat alles z’n gangetje eigenlijk wel. Even wennen dat alles nog donker is als de wekker ‘s ochtends gaat, dat is toch nét even wat moeilijker opstaan.. Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 8 oktober

wat ik eet op een dag

Ik had nog een paar vegan witte puntjes over, samen met wat filet americain van De Vegetarische Slager werd dit een perfect ontbijtje voor de zondagochtend (klik op de link voor mijn review)!

 

wat ik eet op een dag

Een simpele lunch, volkoren boterhammetjes met avocado. Ik at er ook een half bakje cherrytomaatjes bij.

 

wat ik eet op een dag

Eigenlijk hou ik er niet zo van om bananen zo te eten, gewoon puur uit de hand. Ik vind het persoonlijk lekkerder om ze ook ergens in te verwerken. Maar omdat ik geen zin had om boodschappen te doen en ander fruit te halen, heb ik er toch maar een gegeten.

 

wat ik eet op een dag

Ehh, ja een schaaltje bolognese chips. Moet kunnen.

 

wat ik eet op een dag

Ik had geen zin om heel uitgebreid te gaan koken, gelukkig had ik nog de vegan kant en klare curry van vanBlik liggen (klik op de link voor mijn review)! Opwarmen, nog wat rijst erbij en klaar.

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

7 Comments

 • joyce@nevernotcooking.nl'
  Reply Joyce 9 oktober 2017 at 17:23

  Lekker lui dagje, die curry heb ik vaak zien staan al maar vind het zo prijzig :’)

  • Reply Sanne 9 oktober 2017 at 20:49

   Wij hebben hier in het dorp een klein Albert Heijntje, ze hadden alle vanBLIK blikken met 35% korting stickers in een aparte bak liggen. Er lagen er nog 6, ik heb ze allemaal in m’n mandje gegooid.. Oeps! 😀

 • justmerianne@hotmail.com'
  Reply Rianne 9 oktober 2017 at 22:05

  Oh ik heb vandaag zo’n zak chips in één keer leeggegeten erg hé! Maar ik had het al zolang niet gehad, dus toen de zak eenmaal open ging, was ie zo leeg. Oh en ik heb vandaag voor het eerst de filet americain geprobeerd, hij smaakt wel iets anders dan de echte, maar ik vind hem wel lekker. Morgen krijg ik carnivoren op bezoek, dus dat is de ultieme test. Ook heb ik naar aanleiding van je review over de verse vega burgers van de AH er soepballetjes van gedraaid voor de groentesoep. Eens kijken of dat de visite morgen bevalt 🙂 Ga er ‘s avonds ook nog snackballetjes van maken met een mexicaanse gehaktkruidenmix erdoor ook nav je site overigens 🙂 vind het echt leuk dat ik je site ben tegengekomen, je hebt goede ideeën 🙂

  • Reply Sanne 10 oktober 2017 at 17:54

   Zó leuk om te horen Rianne! Ik ben heel benieuwd wat je visite ervan gaat vinden! 😀

   • justmerianne@hotmail.com'
    Reply Rianne 10 oktober 2017 at 22:44

    De lunch was geheel vegan voor mijn schoonouders en die hebben van alles lekker gegeten en ook de groentesoep met de veganballetjes beviel goed 🙂 en vanavond had ik snackballetjes gemaakt voor vrienden en die vonden ze ook lekker. Niet alle vegan hapjes werden even goed ontvangen, maar wel is alles geprobeerd en is het merendeel goed bevallen. Dus al met al een geslaagde eerste vegan verjaardag 🙂

    • Reply Sanne 11 oktober 2017 at 08:15

     Klinkt als een leuke dag Rianne en nog van harte gefeliciteerd! 😀

     • justmerianne@hotmail.com'
      Rianne 11 oktober 2017 at 11:42

      Dankjewel 🙂

  Leave a Reply