Vegan: wat ik eet op een dag! #11

25 september 2017
wat ik eet op een dag

Jongens, volgens mij zitten we in de nazomer! Wie had gedacht dat deze nog zou komen, ik niet in ieder geval. Ik heb dit weekend heerlijk in het zonnetje gezeten buiten, jullie hopelijk ook! Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 24 september

wat ik eet op een dag

Bekentenis: ik heb vandaag het ontbijt overgeslagen.. Ehh ja, niet heel goed. Maar ik beloof altijd alles eerlijk te laten zien en te vertellen in deze eetdagboekjes, dus ik kan het niet mooier maken dan het is. Maarrr, dit was mijn vroege lunch! Er was nog een restje mini-loempia’s en rijst over van de dag ervoor, ik heb daar een variatie van mijn recept voor gebakken rijst van gemaakt.

 

wat ik eet op een dag

Ik liet het al even in mijn Instastories op Instagram zien, maar dit is dus een pluot. Je kunt ze kopen bij AH en het is een kruising tussen een pruim en een abrikoos. Heel erg lekker! Ik at er een stuk of 4.

 

wat ik eet op een dag

Ik maakte deze super lekkere Hasselback aardappels, het recept komt morgen online. Het was nogal een flink tussendoortje, ik heb er 2 gegeten.. En ik heb er misschien wel een kloddertje mayo bij gedaan.. Mijn favoriete plantaardige mayonaise is trouwens Remia mayolijn. Ik heb wel eens andere mayo’s geprobeerd, maar eerlijk gezegd vond ik dat net stopverf. Deze van Remia smaakt net als fritessaus, niet van de originele variant te onderscheiden!

 

maïssoep

We aten deze lekkere maissoep, maar ik ben er een foto van vergeten te maken. Dus jullie moeten het even doen met een foto die ik eerder heb gemaakt. Sorry! Dit recept is trouwens echt heel makkelijk om te maken. Ik maak altijd extra veel en vries dan porties in, ideaal!

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.