Vegan: wat ik eet op een dag! #10

18 september 2017
wat ik eet op een dag

We hebben weer een lekkere week achter de rug! Eigenlijk niet veel bijzonders gedaan, een beetje de standaard dingen. Maar, ik heb deze week wel 3x gesport! En nu maar hopen dat ik dit vol ga houden. Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 17 september

wat ik eet op een dag

Wie mij volgt via Instastories op Instagram heeft het al gezien: ik ging deze ochtend sporten! Ik had kickboksles van half 11 tot ongeveer kwart voor 12, dus ik moest zowaar vroeg opstaan, douchen en ontbijten. Dan denk je misschien, dat is toch helemaal niet vroeg? Ja, voor mijn doen wel. Ik vind het heerlijk om op mijn vrije dag rustig aan te doen ‘s ochtends, dus dit was even wennen. Ik at 2 speltboterhammen met pure chocopasta en ik deelde een bakje aardbeien met Joris. Erbij een heerlijke kop chai thee.

 

wat ik eet op een dag

(Sorry voor de slechte telefoonfoto en mijn after-sport-hoofd..) Oké, ik had het sporten overleefd! Ik ging wel echt helemaal stuk, maar dat hoort erbij als je nog niet zo fit bent. Na het sporten neem ik meestal een smoothie van Innocent, hier zit wat extra proteïne in. Is dit perse nodig? Ik denk het niet, maar wat extra na het sporten kan nooit kwaad. Er zit verder ook geen troep in deze smoothies, alleen fruit. Proost!

 

wat ik eet op een dag

Even later was het tijd voor een late lunch, 2 speltboterhammen met filet americain van De Vegetarische Slager (klik op de link voor mijn review).

 

wat ik eet op een dag

Joris was de hele dag naar een clubje, hij ging hier ook avondeten. Ik had nog een restje over van mijn romige spaghetti met champignons (klik op de link voor het recept), dus dat heb ik lekker opgegeten. Het was een flinke portie en vulde behoorlijk. Ik had hierna geen trek meer in fruit of iets anders later op de avond..

Tot volgende week, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.