Vegan: wat ik eet op een dag! #1

3 juli 2017
wat ik eet op een dag week 27

Dit is zo’n beetje de meest gestelde vraag: Sanne, wat eet jij dan allemaal? Dat kun je natuurlijk hier op mijn blog al een beetje zien, maar ik ga jullie nu wekelijks op maandag laten zien wat ik eet op een dag. Misschien haal je er inspiratie uit! Verwacht trouwens geen fancy Instagram waardige foto’s in deze serie. Dit is gewoon wat ik echt eet zonder props, accessoires en andere opsmuk. Gewoon zoals het er in mijn leven echt aan toe gaat. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het vooral even weten!

Zondag 2 juli

Vandaag had ik niet zo’n spannende dag. Ik heb met mijzelf de afspraak dat ik 1 dag in het weekend helemaal vrij hou, zodat ik die dag iets leuks met Joris kan ondernemen. En de andere dag staat grotendeels in het teken van mijn blog. Vandaag was dus zo’n dag, ik zat voornamelijk achter mijn laptop om aan mijn artikelen te werken en mij verder in te lezen over alles wat bij bloggen komt kijken. Denk aan nieuwe algoritmes van social media, nieuwe SEO ontwikkelingen, marketing & communicatie, enz. De ontwikkelingen staan nooit stil, heel interessant en echt een must als je als blogger mee wilt tellen.

 

wat ik eet op een dag week 27

Oké, ik ben niet zo’n ontbijter, tenminste niet ‘s ochtends vroeg. Ik krijg een boterham echt niet weg, daarom eet ik vaak iets lichts. Dit zijn 2 spelt rijstwafels met pure chocoladepasta. Met een lekkere grote kop groene thee met citroen, van Clipper. En zo begin ik de ochtend, samen met de laptop. Eerst even een rondje nieuwssites en social media, daarna mijn blog checken op nieuwe reacties.

 

wat ik eet op een dag week 27

Ik had 1 lekkere avocado gehaald voor de lunch, maar kijk eens naar de pit die erin zit. Wat een joekel! Zo bleef er jammer genoeg weinig avocado over..

 

wat ik eet op een dag week 27

We hadden meergranen bagels om thuis af te bakken gekocht, deze waren heerlijk! De avocado had ik erop geprakt met flink wat peper en een klein snufje zout. Ik hou ontzettend veel van peper, ik gooi het bijna overal op.

 

wat ik eet op een dag week 27

Tussendoortje nummer 1: lekker veel aardbeien! Deze jongens waren echt supergroot! 1 aardbei was net zo groot als de helft van mijn hand.

 

wat ik eet op een dag week 27

Tussendoortje nummer 2: sushi van quinoa, avocado en wasabi. Het recept komt vrijdag online! Ik at dit gelijk op na het maken van de foto. Eigenlijk had ik bedacht om de helft op te eten en de andere helft in de koelkast voor de volgende dag te bewaren. Oeps..

 

wat ik eet op een dag week 27

We eten ‘s avonds lekker makkelijk, chili met de nieuwe chili balletjes van Boon. Ze smaken goed, vooral met de saus van de chili erbij! Hierna eet ik nog eenzelfde schaaltje aardbeien. Ze zijn zo lekker! Hier in het dorp waar ik woon zijn verschillende aardbeientelers, dus wij halen de aardbeien hier langs de weg. Ideaal en 100x lekkerder (en vaak goedkoper) dan die uit de supermarkt!

 

Dit waren mijn foto’s van wat ik eet op een dag! Aankomende week staat behoorlijk volgepland met allerlei afspraken, ik hoop dat ik tijd kan vinden om nog een beetje creatief in de keuken bezig te zijn. Fijne week!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.