Vegan trends op Instagram – deel 2

1 mei 2018
vegan trends op instagram

Het is weer de hoogste tijd voor een vegan trends op Instagram artikel! Iets met zwarte tanden, junkfood en kleine huisjes. Wat zie jij de laatste tijd op Instagram veel voorbij komen? Klik snel verder voor het artikel!

Vegan trends op Instagram

Charcoal tandpasta
Ehh ja, houtskool dus. In je tandpasta. Daar schijnen je tanden witter van te worden. Ik vind het er iig een beetje viezig uitzien, al die zwarte tanden en monden. Maar ik zie ze steeds vaker voorbij komen, een echte trend dus! Zou het trouwens vies smaken?

 

Vegan pizza
Heel vegan Nederland ging uit z’n dak want er zijn inmiddels 5 (!!!) soorten vegan pizza mét vegan kaas te bestellen. Bij Domino’s kun je 3 soorten en bij New York Pizza 2 soorten bestellen. En dat ging als een lopend vuurtje op Instagram, ik zag de meest heerlijke foto’s voorbij komen. Nu wonen wij in een dorpje waar ze helaas niet bezorgen, maar we kunnen wel afhalen. Snel eens proberen!

 

VEGANDÖNERKEBABiJOiNT👅💦 #yesitsreal ✌🏼

Een bericht gedeeld door KEBABi (@kebabi.amsterdam) op

Vegan kebab
Kebabi.amsterdam (zusje van de Vegan Junkfood Bar) opende haar deuren en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hoe lekker ziet dit eruit! Volgens mij gelijk weer een inspiratiebron voor velen, want ik zag de laatste tijd behoorlijk veel broodjes vegan kebab/shoarma voorbij komen. Lekker!

 

Tiny house
Leven in een klein huisje maar wel met álle voorzieningen. En dan het liefst ook nog zelfvoorzienend met oog voor de natuur, het milieu en duurzaamheid. Dat is een tiny house. Kijk nou hoe schattig zo’n huisje eruit ziet, daar wil je toch gelijk naartoe verhuizen? Oké, ik zou het na een week wel zat zijn denk ik. Maar genoeg mensen die zich steeds meer verdiepen in hoe je een tiny house kunt realiseren. En waarom ook niet, duurzamer leven kan denk ik haast niet!

En, kwamen er vegan trends op Instagram voorbij die jij nog niet eerder gezien hebt? Haal je er misschien zelf ook wel inspiratie uit? Ik ben heel benieuwd, laat het vooral even weten in de comments onder dit bericht! Volg je mij trouwens al op Instagram?

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 1 mei 2018 at 21:19

  I love Instagram <3 Ik heb de vegan pizza's inderdaad ook genoeg voorbij zien komen en bloesems haha 😛

  • Reply Sanne 26 mei 2018 at 17:09

   Oh ja, de bloesem inderdaad!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.