Review: Lush R&B Haarmoisturiser

28 december 2017
Lush R&B Haarmoisturiser

Vandaag laat ik je de Lush R&B Haarmoisturiser zien. Ik gebruik dit product inmiddels alweer een tijdje, hoog tijd voor een review! Doet het inderdaad wonderen voor je droge haar, hoe zit dat met die geur én is het de prijs waard? Klik snel verder, ik heb het voor je getest!

Lush R&B Haarmoisturiser 100 gram – € 19,95

Ingrediënten | havermelk (avena sativa), glycerine, avocadoboter (persea gratissima), fair trade olijfolie (olea europaea), glyceryl stearaat en PEG-100 stearaat, parfum, cetearyl alcohol, extra virgin kokosolie (cocos nucifera), biologische jojoba-olie, sinaasappelbloesem absolue (citrus aurantium), jasmijn absolue (jasminum grandiflorum), cupuacuboter (theobroma grandiflorum), candelilla was, benzyl alcohol, benzyl benzoaat, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citral, eugenol, farnesol, geraniol, hydroxycitronellal, isoeugenol, limonene en linalool

Eerste indruk | Het product is verpakt in het bekende Lush potje, met een draaidop. Op de buitenkant staan een aantal beloftes. Zo zou dit product je (droge) haar doen herleven en ook goed zijn voor je hoofdhuid. Het is geschikt voor afro- en krullend haar, maar ook goed te gebruiken op stijl haar. De ingrediënten zien er goed uit, ik zie een hoop natuurlijke producten voorbij komen. Op het potje staat duidelijk dat het een vegan product is. Ook zit er een sticker op de verpakking waarop staat wie dit product heeft gemaakt. Leuk, zo’n persoonlijke touch! Maar.. zal het écht waar zijn (werk je bij Lush, laat het even weten!)?

Inhoud | Op het moment dat je de deksel opendraait, komt je een sterke geur van oranjebloesem, jasmijn en laurier tegemoet. De structuur is als een vrij dikke crème, de kleur is lichtgeel.

Mijn mening

De geur is sterk aanwezig, ik persoonlijk vind dit echt heerlijk en ik blijf het de hele dag door ruiken. Ik gebruik de R&B als verzorgingsproduct en ik merk echt dat mijn haar er minder pluizig en zachter van wordt. Na het haren wassen (met shampoo en conditioner) breng ik het aan op mijn handdoekdroge krullen. Ik heb echt maar een klein likje nodig, het is vrij zuinig in gebruik. Daarna style ik mijn haar met de producten zoals ik altijd al ben gewend. De dagen erna (ik was mijn haar 1x in de week) breng ik het op dezelfde manier aan als ik het nodig vind, wanneer ik merk dat mijn haar weer wat droger begint te worden. Het is dus op zowel semi-nat als droog haar te gebruiken. Ik ben erg tevreden over de R&B en kan het iedereen aanraden!

 

Lush R&B Haarmoisturiser

 

De Lush R&B Haarmoisturiser is -uiteraard- alleen bij Lush te koop. Twijfel je nog? Je kunt altijd in de winkel vragen een sample voor je te maken, kun je het eerst thuis op je gemak even uitproberen. Ze zijn bij Lush altijd super lief en behulpzaam in de winkel, dus gewoon doen hoor!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 28 december 2017 at 20:36

  Mijn haar is zo mega stijl en dun dat ik zoiets nooit gebruik. Maar ik ga het onthouden voor mijn vriendinnetjes met krullen haha!

  • Reply Sanne 28 december 2017 at 21:41

   Goede tips zijn altijd fijn! 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.