Review: Hurraw lippenbalsem black cherry

26 juli 2017
hurraw lippenbalsem

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik draag altijd iets op mijn lippen. Een lippenstift, gloss of lippenbalsem met een tintje. Ik had nog wel een voorraadje lippenbalsem liggen, maar die waren helaas niet vegan.. Dus ik moest op zoek naar een alternatief! En volgens mij heb ik die gevonden, de Hurraw lippenbalsem black cherry! Lees je mee?

Hurraw lippenbalsem black cherry

Ingrediënten | Alkanna tinctoria (alkanet) infused Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, +Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Cocos nucifera (coconut) oil, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Ricinus communis (castor) seed oil, Olea europaea (olive) fruit oil, organic flavors, Tocopherol (vitamin e)

Eerste indruk | De lippenbalsem ziet er leuk uit, de verpakking doet mij een beetje vintage aan. Op de verpakking staat dat dit een vegan product is en ook heeft het een leaping bunny logo. Dit betekent dat het een cruelty free product is, dus er worden geen dieren gebruikt voor bijvoorbeeld dierproeven. Precies wat ik zoek! De stick is niet rond maar ovaal.

Mijn mening | De lippenbalsem ruikt heerlijk naar kers! Het is wel even wennen om op je lippen aan te brengen, door de vorm van de stick. Zoals je op de foto ziet, geeft de lippenbalsem een subtiele rode kleur af. Niet heel spectaculair qua pigment, maar ik denk niet dat je dat kunt verwachten van een tinted lippenbalsem. Ik heb echt wel het idee dat het mijn lippen goed verzorgt, het voelt ook fijn aan. Er zijn nog veel meer soorten van deze lippenbalsem te koop, ik ga er zeker nog een paar in een andere smaak kopen!

 

hurraw lippenbalsem

 

De Hurraw lippenbalsem black cherry is onder andere te koop bij online drogisterijen en diverse winkels. Voor de exacte verkooppunten kun je het beste even op de website van Hurraw zelf kijken, bij de ‘find’ button kun je op adres zoeken. Ik kocht deze lippenbalsem voor € 4,95.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.