Review: Albert Heijn mini loempia’s met groente

11 oktober 2017
albert heijn mini loempia's

Deze Albert Heijn mini loempia’s met groente zie ik met regelmaat op social media voorbij komen. Zijn ze net zo lekker zoals iedereen zegt en zoals op de verpakking staat? En zijn ze ook handig om in de oven te bereiden? Klik verder voor mijn review!

Albert Heijn mini loempia’s groente 300 gram (15 stuks) – € 1,37

Ingrediënten | 39% groente (28% witte kool, 7% wortel, 4% ui), tarwebloem, water, aardappel, raapolie, emulgator (E471), stabilisator (E450), antioxidant (E223, E304), gemodificeerd maïszetmeel , zout, suiker, specerijen, mungboon

 Per 100 gram
Energie1.020 kJ/245kcal
Vet13 g
Waarvan verzadigde vetzuren0,9 g
Koolhydraten28 g
Waarvan suikers4,5 g
Vezels3 g
Eiwitten3,5 g
Zout1,3 g

 

Eerste indruk | Op het herkenbare Albert Heijn doosje staan de mini loempia’s en ik moet zeggen: ze zien er goed uit! De verpakking verklapt dat de loempia’s gevuld zijn met groenten en lekker krokant van buiten zijn. Ik ben heel benieuwd!

Bereiding | De mini loempia’s kunnen op 4 manieren worden klaargemaakt: in de friteuse, oven, pan of airfryer. Ik kies deze keer voor de oven, dat scheelt weer met schoonmaken! Ze moeten volgens de verpakking voor 12 tot 15 minuten in de oven, ik heb ze er na 12 minuten al uitgehaald omdat ik zag dat de uiteinden van de loempia’s al een beetje te donker werden. De keuken ruikt trouwens wel heerlijk naar loempia! Wat verder opvalt is dat er best wel wat vettigheid afkomt.

Mijn mening | De loempia’s zijn inderdaad knapperig van buiten! De vulling van witte kool en wortel proef ik duidelijk terug. Jammer genoeg zit er niet zoveel vulling in zoals op de verpakking is te zien.. De loempia’s zijn wel behoorlijk vettig, maar laten we eerlijk zijn, je eet ze ook niet omdat je zin hebt in iets gezonds. Qua prijs vind ik ze trouwens echt goedkoop, dat is ook wel eens fijn! Kortom: ik vind ze lekker om af en toe mee te snacken, ze zijn wat mij betreft goedgekeurd!

 

albert heijn mini loempia's

 

De Albert Heijn mini loempia’s zijn uiteraard alleen te koop bij Albert Heijn (je verwacht het niet)!

You Might Also Like

2 Comments

 • info@gekopmakeup.nl'
  Reply Mariëlle 12 oktober 2017 at 16:01

  Mijn doosje is bijna leeg, ik ga zeker weer een nieuwe kopen 🙂

  • Reply Sanne 12 oktober 2017 at 16:37

   Haha, snacks for life! 😀

  Leave a Reply