Nieuw op Instagram: vraag van de dag!

12 januari 2018
instagram vraag van de dag

Er komt iets nieuws op mijn Instagram! Voortaan ga ik iedere dag via Instastories een vraag van jullie, mijn lieve volgers, beantwoorden. Het maakt niet uit wat voor vraag je hebt! Het kan gaan over veganisme, mij persoonlijk of over iets totaal anders. Jij mag het helemaal zelf bepalen. Klik snel verder om meer te lezen over hoe het precies werkt!

Vraag maar raak!

Volg jij mij al op Instagram? Dan heb je vast al eens gezien dat ik ook regelmatig Instastories plaats. Voor degene (hoi mam) die misschien niet precies weten wat dit zijn, een korte uitleg:

Op Instagram kun je niet alleen foto’s plaatsen, maar ook korte filmpjes. De filmpjes duren maximaal 10 seconden en blijven 24 uur zichtbaar, daarna verdwijnen ze. Deze kun je bekijken als je op iemands profiel klikt. Als er om de profielfoto heen een paarse cirkel staat, betekent dit dat er Instastories (filmpjes) beschikbaar zijn. Als je vervolgens op de profielfoto klikt, kun je alle filmpjes bekijken. Ook kun je ze bekijken via je feed (dus de pagina van Instagram waar alle foto’s van de Instagrammers die je volgt tevoorschijn komen): alle Instastories van de mensen die je volgt staan bovenaan deze pagina. Instastories werken trouwens alleen via de mobiele app, niet via de gewone website!

Ik plaats dus regelmatig filmpjes waarin ik laat zien wat ik eet, wat ik doe of gewoon aan het kletsen ben. Maar ik heb nu iets leuks bedacht! Ik krijg regelmatig vragen via privéberichten over veganisme of over mij persoonlijk. Nu lijkt het mij leuk om via Instastories een ‘vraag van de dag’ te bespreken, waarbij ik dus een vraag van een volger (jij dus!) ga beantwoorden. Wel zo leuk, kunnen anderen het ook gelijk zien.

Dus heb je vragen over veganisme, over mij persoonlijk of gewoon in het algemeen? Stel ze dan gerust via een privébericht via Instagram! Ik kies dan iedere dag een nieuwe vraag uit die ik via mijn Instastories ga beantwoorden. Laat ook gelijk even weten of ik je mag taggen in de Instastory, of dat je liever hebt dat ik je vraag anoniem beantwoord.

Ik ben op Instagram te vinden via deze link of je kunt mij handmatig toevoegen, mijn username is @simplyvegan.nl. Ik hoop je snel via Instagram te spreken! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.