Hotspot: Veggie 4U

8 april 2017
Veggie 4U

Mocht je de mazzel hebben om in Den Haag te wonen (wat zijn hier een hoop fijne vegan hotspots!) dan ben je vast wel eens bij Veggie 4U geweest. Ik nam een kijkje in de winkel en moest mijn best doen om niet mijn winkelmandje tot de rand aan toe te vullen.

 

Veggie 4U

 

De supermarkt is in 2013 opgericht door Raj en Mila. De winkel heeft voor 95% een vegan assortiment, de rest is vegetarisch. Er is ook een kleine keuken waar je kant en klaar maaltijden kunt afhalen. In 2016 was Veggie 4U winnaar van de Beste Nederlandse Vegan (friendly) (web)winkel award, uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

 

Veggie 4U

 

In de koeling kun je terecht voor een ruim assortiment vegan kaas en vleesvervangers. Plakjes kaas, smeerbare kaas, blokken kaas.. ze hebben echt van alles!

 

Veggie 4U

 

Neem je vriestas met koelelementen maar mee, want er is ook een ruime keuze aan diepvries vleesvervangers. Bijvoorbeeld De Vegetarische Slager en Vegafit.

 

Veggie 4U

 

En wat denk je van de producten van Fry’s: burgers, nuggets, pies, strips en sausages. Dat klinkt heel goed! Ook mogen bekende merken als Tofurky, Gardein en Linda McCartney niet ontbreken.

 

Veggie 4U

 

De lente is begonnen dus het mag weer: vegan ijs van Professor Grunschnabel en Swedish Glace, mijn favoriet.

 

Veggie 4U

 

Ook kun je je hart ophalen bij de houdbare producten. Bakproducten, sauzen, snoep, chocolade, kruiden en conserven. Het is een ruim assortiment met producten uit veel verschillende landen.

Dit is met recht een speciaalzaak. Je kunt sommige producten ook bij grote supermarktketens kopen, maar dat assortiment komt niet eens in de buurt bij wat ze hier aanbieden. Bovendien is het gedachtegoed van Veggie 4U -het verkopen van producten die geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu- echt een inspiratie om bewust met voeding om te gaan.

Geen tijd om naar Veggie 4U te gaan? Geen probleem, de webshop is 24/7 geopend en heeft bijna alles wat ze in de winkel ook verkopen.

 

Veggie 4U

Weimarstraat 76,  2562 HA Den Haag

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.