Hotspot: Sla Westerstraat Amsterdam

20 mei 2017
Sla westerstraat

Sla is van origine een familiebedrijf waar alles draait om gezonde, pure en duurzame voeding, wat voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar moet zijn. Inmiddels heeft Sla 9 vestigingen in 4 verschillende grote steden. Ik bezocht Sla Westerstraat, gelegen in de gezellige Jordaan in Amsterdam.

 

Sla Westerstraat

Als je bij Sla binnenloopt valt je eerst gelijk de lichte en groene inrichting op. Dit sluit goed aan bij de menukaart, want alles wat je hier kunt eten is gezond, puur en vers. Je kunt gelijk doorlopen naar de counter, waar je uit het menu op de muur een keuze kunt maken. Ze maken alle salade’s ter plekke klaar, je kunt hierbij aangeven of zelfs aanwijzen wat je er graag -of juist niet- in wilt hebben. Er zijn voldoende vegan opties en deze staan duidelijk aangegeven. Probeer ook eens een lekkere smoothie of een sapje, uiteraard vers geperst. Je kunt hier alles afhalen, maar ook op de bovenverdieping op je gemak opeten.

 

Sla Westerstraat

Je kunt je ontbijt of lunch meenemen naar boven, hier kun je rustig even zitten of werken op de laptop.

 

Sla Westerstraat

En zeg nou zelf, dat is geen straf met dit uitzicht toch! Je hebt leuk uitzicht op de Westerstraat, waar altijd wel reuring is.

 

Sla Westerstraat

Ik ging voor een tom kha pak soepje, met kokos, champignons, tomaat en koriander. De soep was goed op smaak, erg lekker. Ik dronk er een roze smoothie bij, vers gemaakt met framboos, aardbei, banaan, citroen, kokos-rijstmelk, vanille en kaneel. Smaakte heerlijk zoet met een tropische hint door de kokos.

 

Sla Westerstraat

Je kunt hier ook terecht voor het kopen van boeken en verschillende soorten levensmiddelen.

Ik ben erg enthousiast over Sla! Je kunt hier heerlijk eten, of even snel iets afhalen. Het concept, gezonde en pure voeding, spreekt mij heel erg aan. Ik ga zeker ook nog eens de andere vestigingen bezoeken als ik er langs kom.

 

Sla Westerstraat

Westerstraat 34, 1015 MK Amsterdam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.