Hotspot: Sis Bakery Utrecht

10 juni 2017
Sis Bakery

Zoek je in Utrecht een tentje waar je terecht kunt voor goede koffie of thee met een lekker vegan, raw, biologisch èn suikervrij taartje? Dan zit je bij Sis Bakery goed! Zoals de naam al doet vermoeden is dit een familiebedrijf waar 5 zussen (!) aan het roer staan. Hoe leuk is dat! Yasmina, een van de zussen, nam even de tijd om mij te vertellen over dit toffe concept.

Sis Bakery

In 2012 zijn de 5 zussen eigenlijk als hobby begonnen. Maar inmiddels is Sis Bakery uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Ze serveren onder andere diverse raw en vegan taartjes, waarvan het merendeel ook biologisch en suikervrij is. Ook kun je hier terecht voor een lekker sapje en goede koffie. Dat klinkt goed! Je kunt gezellig voor het raam zitten en zo lekker naar buiten kijken, er is altijd wel wat te zien in Tuinwijk in Utrecht.

 

Sis Bakery

Wat het leuke is aan Sis Bakery, is dat dit niet alleen een leuke plek is om wat lekkers te eten, maar dat je hier ook terecht kunt voor allerlei workshops. Zelfs aan de vegans is gedacht: je kunt hier een workshop vegan bonbons maken volgen. Voor meer informatie neem je het beste even contact op via de Facebookpagina, de link staat onderaan dit artikel.

 

Sis Bakery

Het interieur ziet er erg gezellig uit met verse bloemen op tafel, daar hou ik van! Het is een klein zaakje, maar dat maakt het ook wel weer knus en gezellig. In een apart hoekje liggen ook allemaal folders met initiatieven uit de buurt, dat lijkt mij erg leuk en handig als je hier in de omgeving woont.

 

Sis Bakery

Dan laat ik natuurlijk ook nog even zien wat ik heb gegeten: een chocoladetaartje gezoet met dadels. Deze was echt heerlijk! Het aanbod van vegan zoetigheden varieert. Als je zeker wilt weten dat je niet voor niets komt (want dit is niet een vegan eettentje, maar ze hebben wel diverse vegan opties), zou ik voor de zekerheid wel even bellen om te vragen wat het aanbod van de dag is.

Het moge duidelijk zijn, ik vind dit een leuke hotspot met vegan opties. Zeker een aanrader! Als ik weer eens in de buurt ben, wip ik vast weer eens langs voor wat lekkers!

Sis Bakery

Willem van Noortstraat 180, 3514 GJ Utrecht

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.