Hotspot: DopHert Vegan Food & Goods

1 april 2017
Dophert

Ben je op zoek naar een gezellige vegan lunchroom in Amsterdam? Dan ben je bij DopHert, gelegen in de Westerparkbuurt, aan het goede adres!

 

Dophert

 

Bij DopHert kun je genieten van een heerlijk ontbijt met o.a. croissants, smoothie bowls en een breakfast burrito. Je kunt er lekker lunchen met salade, soep of burgers. En in het weekend hebben ze als extra de stacked blueberry pancakes. Hoe lekker klinkt dat! Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je er ook terecht voor het diner. Op donderdagavond kun je voor € 15 een burger met frites, mayo, salade en een frisdrank naar keuze nemen. Dat is nog eens een goede deal!

 

Dophert

 

Het is een klein restaurant waarbij het zitgedeelte op de eerste verdieping is gelegen en de keuken daaronder op de begane grond. In het restaurant kun je aan gezellige kleine tafeltjes plaatsnemen of aan de grote houten tafel in het midden.

 

Dophert

 

DopHert is niet alleen een restaurant, maar ze verzorgen ook catering op locatie. Denk hierbij aan borrelhapjes maar ook aan complete vegan buffetten. Ook maken zij de mooiste gedecoreerde taarten en cupcakes op bestelling. Leuk voor een bruiloft of kinderverjaardag!

 

Dophert

 

Ik at een hummus & veggie broodje en een verse jus d’orange, lekker! Maar het croissantje met boter en jam van mijn buurman zag er ook heerlijk uit. Het eten is hier gevarieerd en prima in orde. Je kunt de meeste gerechten en sapjes ook to go meenemen.

 

DopHert

Spaarndammerstraat 49, 1013 ST Amsterdam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.