Hotspot: De Vegetarische Slager Conceptstore

22 april 2017
Vegetarische slager conceptstore

Ik was in Den Haag en kon natuurlijk niet om een bezoek aan De Vegetarische Slager Conceptstore heen. Ja, een van mijn favoriete merken vleesvervangers heeft een winkel waar je al hun producten kunt kopen èn kunt eten! Kijk je mee?

 

Vegetarische slager conceptstore

Als je de conceptstore binnenkomt, loop je vanzelf tegen de balie aan. Hier kun je voor de snelle trek lekkere energiebars kopen of een keuze maken van de lunchkaart.

 

Vegetarische slager conceptstore

En dit is de lunchkaart. Als je het zo leest, krijg je dan niet gelijk trek? Met de V’tjes is aangegeven wat vegan is en de specials wisselen regelmatig. Je kunt niet in de winkel zelf eten, alles is om af te halen en mee te nemen.

 

Vegetarische slager conceptstore

Naast hun eigen producten verkopen ze ook diverse vegetarische en vegan delicatessen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke plantaardige kaasjes van Charly’s all is fair?

 

Vegetarische slager conceptstore

Ook hebben ze een groot assortiment producten in glas en blik, zoals gevulde pepertjes, olijven en peulvruchten.

 

Vegetarische slager conceptstore

Er zijn ook diverse huisgemaakte sausjes verkrijgbaar, op de etiketten staat duidelijk welke plantaardig zijn. En.. Wilmersburger! Niet alleen de plakken, maar ook blokken.

 

Vegetarische slager conceptstore

Uiteraard is het hele assortiment van De Vegetarische Slager te koop in de Conceptstore. Zie je de aanbieding onderin? Ze hebben ook pakketten voor op de barbecue. Dat is fijn, nu het warme weer er aan komt!

 

Vegetarische slager conceptstore

Hoe fijn is dit, kant en klare maaltijden! Ook hier staat duidelijk op of ze vegan zijn. En zie je die oranje worstjes? Dat is de vegan filet americain. Ja, dat las je goed. Vegan. Filet. Americain. Ik heb het op Veggieworld al mogen proeven en de smaak is niet van echt te onderscheiden, zo lekker! Ik heb begrepen dat ze in juni in de grote supermarkten komen te liggen, maar hou de social media van De Vegetarische Slager in de gaten voor de precieze datum.

 

De Vegetarische Slager Conceptstore is een echte aanrader, wip vooral eens binnen als je in de buurt bent! Vergeet niet een koeltas mee te nemen, want je wilt gelijk alles mee naar huis nemen..

De Vegetarische Slager Conceptstore

Spui 167A, 2511 BM Den Haag

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply