Fun: vegan bingo!

10 december 2017
vegan bingo

Het is weer tijd voor iets leuks! Tenminste, ik heb zelf altijd de grootste lol met het maken van dit soort blogposts, ik hoop jullie ook. 😀 Je kent het als veganist vast wel, bijzondere opmerkingen die je vaak te horen krijgt. Alle clichés komen voorbij in deze vegan bingo. Klik verder voor de volledige bingokaart en laat even weten in de reacties of jij al bingo kunt roepen! 😉

vegan bingo

 

Op zoek naar nog meer vegan fun? Klik dan op deze link om te kijken welk level vegan jij bent! 😀

You Might Also Like

6 Comments

 • sarahherforth5@gmail.com'
  Reply Sarah 9 december 2017 at 22:26

  Haha die van dat we niet allemaal vegan/vega kunnen zijn hoor ik zooo vaak!

  • Reply Sanne 10 december 2017 at 14:15

   Haha, ik heb hem nog niet zo heel vaak gehoord moet ik eerlijk zeggen Sarah 😀

 • robin_919@hotmail.com'
  Reply R 10 december 2017 at 22:04

  Héél herkenbaar. Zelf bij mij op school, ik doe de opleiding diergedrag en ondernemen, hoor je ze voorbij komen. Je zou toch denken dat die beter moeten weten. Tijdens een gesprek kwam veganist zijn naar voren en toen kwam er serieus een opmerking van een klasgenoot van ‘ja maar koeien geven toch al melk, waarom zou het dan erg zijn om dat te drinken’ waarop ik reageerde dat er kalfjes voor geboren moeten worden etc, maar ze geloofde me serieus gewoon niet ?

  • Reply Sanne 10 december 2017 at 22:06

   Oh, dat is wel erg inderdaad, dat je studiegenoten dat zelfs denken.. 🙁

 • paardsgeluk@outlook.com'
  Reply kristien 11 december 2017 at 09:39

  Ik hoor het vaakst:
  ‘Maar wij eten niet zo veel vlees hoor’… keer op keer.

  • Reply Sanne 11 december 2017 at 17:37

   Ja dat is een bekende Kristien!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.