Disclaimer

Ik ben geen diëtist, voedingsdeskundige, chefkok of productontwikkelaar. Ik schrijf mijn artikelen, recepten, tips enz. vanuit mijn eigen ervaringen en naar eer en geweten. Ik ben daarom ook niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan.

Als ik spreek over een vegan product (bijvoorbeeld in mijn reviews van etenswaren) dan betekent dit dat het op het moment van het online komen van het artikel vegan is. Fabrikanten veranderen regelmatig de ingrediënten van hun producten, zo kan het zijn dat iets op het moment van online komen vegan is en een jaar daarna niet meer. Check daarom altijd zelf voor de zekerheid de ingrediëntenlijst van een vegan product dat je koopt.

Ik hou erg van transparantie en zal daarom ook altijd duidelijk op mijn blog of social media aangeven of content is gesponsord, of er sprake is van een samenwerking of dat ik producten van bedrijven heb ontvangen. Staat dit niet duidelijk in het artikel? Dan betekent dit dus dat ik de content uit mijzelf heb geschreven en/of de producten zelf heb gekocht.

Ik geef altijd eerlijk mijn mening, ook in artikelen die d.m.v. een samenwerking tot stand zijn gekomen! Ik krijg regelmatig verzoeken tot samenwerkingen en ik wijs dit af wanneer ik het niet bij mijn blog vind passen. Als ik niet achter het product sta, komt het niet op mijn blog of social media.

Plaats je kwetsende of agressieve comments? Dan heb ik het recht om dit te alle tijden te verwijderen en/of het ip-adres van de betreffende bezoeker te blokkeren, zonder opgave van redenen. Je eigen mening delen en feedback geven in de comments mag uiteraard altijd, maar hou het netjes.

Het is niet toegestaan om mijn foto’s of delen van mijn geschreven artikelen en recepten zonder toestemming over te nemen en te publiceren, zowel op schrift, websites als social media. Hiervoor dient altijd toestemming vooraf te worden gevraagd. Schending van mijn auteursrecht zal ook als zodanig worden gefactureerd.