De 5 meest populaire recepten van mijn blog tot nu toe!

6 november 2017
vegan churros

Ik was afgelopen weekend in mijn statistieken aan het neuzen en het leek mij leuk om eens aan jullie te laten zien wat de 5 meest populaire recepten van mijn blog zijn. Oftewel, de recepten die jullie het vaakst hebben gelezen! Ze vallen niet allemaal in dezelfde categorie, het zijn recepten voor zowel diner als lekkere snacks. Heb jij ze wel eens bekeken én zelf gemaakt? Klik snel verder voor de top 5 tot nu toe en laat je inspireren!

Klik op de groene links onder de foto’s, voor de recepten.

5 meest populaire recepten tot nu toe

vegan churros

Op nummer 5, deze heerlijke Spaanse churros balletjes.

 

Vegan nachos

Op 4 mijn recept voor nachos met een makkelijke ‘kaas’saus.

 

vegan wrap hapjes

Een persoonlijk favoriet van mij op nummer 3, wrap hapjes met filet americain, rode ui en rucola.

 

Geroosterde aardappels

Deze geroosterde aardappels met knoflook, sjalot en rozemarijn staan op nummer 2. Echt, ga dit maken!

 

Curry met kokos

Curry met kokos, zoete aardappel, kikkererwten en spinazie, dit recept staat met stip op 1! En terecht, want het is echt heerlijk.

Ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit deze 5 meest populaire recepten tot nu toe, laat je het in de reacties weten als je ze ook gaat maken? Je kunt deze blogpost ook heel makkelijk met je vrienden delen door de groene social media buttons onder dit bericht. Handig!

You Might Also Like

1 Comment

  • maartjevanpeer22@gmail.com'
    Reply maartje 23 mei 2020 at 14:06

    Wat een heerlijke post, ik vind het altijd heerlijk om ”bij iemand in de keuken” mee te kunnen kijken haha en wat heerlijk om dit zo te lezen, zouden jullie vaker moeten doen! Als het aan mij ligt dan…
    Ik vind het wel tof, dat jullie ook op de kosten letten maar hoe houden jullie hier goed rekening mee? (zelf kijk ik bijv vaker ophttps://www.kupino.nl/folders/lidl) Werkt voor mij prima, maar vroeg me af hoe jullie dit doen?

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.