Blog update, nieuw uploadschema!

8 januari 2018
nieuw uploadschema

De kerstvakantie is voorbij, tijd om weer fris en uitgerust aan de slag te gaan! In deze blog update vertel ik je hoe ik de toekomst zie van simplyvegan.nl en het nieuwe uploadschema. Oh en ik kon jullie de Instagram foto van deze super lekkere vegan (!) donuts die wij in Berlijn aten niet onthouden. Pure clickbait natuurlijk. Maar het zijn donuts, dus dan mag het. Lees je mee?

Oké, wij zijn dus in de kerstvakantie naar Berlijn geweest. Dit was voor ons de tweede keer, maar de eerste keer als vegan. En wat hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan en lekkere dingen gegeten! Als je mij volgt op Instagram, heb je het vast wel via mijn instatories kunnen volgen. Hebben jullie ook een fijne kerstvakantie gehad?

Nou, terug naar waar ik het over wilde gaan hebben: de toekomst van mijn blog. Zoals jullie weten ben ik niet de vegan met het opgeheven vingertje, dat werkt alleen maar averechts en zo ben ik ook helemaal niet. Maar het is wel mijn doel om door middel van mijn artikelen te laten zien hoe je heel gemakkelijk de vegan lifestyle in je leven kan integreren. Want vegan leven is helemaal niet moeilijk! Niet alleen worden mijn artikelen veel door vegans gelezen, maar ook door niet-vegans die wat vaker plantaardiger willen eten of groener willen leven. En dat is helemaal prima! Verandering moet ergens beginnen en als ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren, ben ik helemaal happy. Ik wil mij daarom het komende jaar nog iets meer gaan bezighouden met de groene/duurzame lifestyle. Maar natuurlijk blijf ik ook nieuwe recepten ontwikkelen. Zonder ingewikkeld gedoe met ingrediënten die alleen bij de natuurwinkel te koop zijn, maar gewoon bij de supermarkt om de hoek.

Dan over het uploadschema. Sinds september heb ik nieuwe werktijden, waardoor het regelmatig even zoeken was naar mijn ritme. Ik heb daarom na de zomervakantie vrij onregelmatig geblogd. Daar gaat nu verandering in komen! Voortaan komen er op deze dagen nieuwe artikelen online: maandag/woensdag/vrijdag/zaterdag/zondag. Iedere maandag komt er een ‘wat ik eet op een dag’-artikel, de andere dagen zullen er verschillende soorten artikelen online komen zoals je bent gewend. Ik hoop dat jullie dit een fijn schema gaan vinden!

Mocht je nog verzoekjes hebben voor recepten of onderwerpen waarover je graag ziet dat ik ga bloggen, kun je dit altijd via een berichtje hier of op mijn social media laten weten. Ik wens jullie een heel fijn, gelukkig, gezond en groen jaar toe! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.