5 vegan budget recepten, lekker eten is niet duur!

28 oktober 2017
maïssoep

Ik krijg wel eens de opmerking dat het vast veel geld kost, al dat vegan eten. Geen idee waarom sommige mensen dat denken, plantaardig eten hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Ik laat jullie daarom 5 vegan budget recepten zien, die ik al eerder op mijn blog heb geplaatst. Handig op een rijtje, lees je mee?

Deze recepten hebben dus allemaal gemeen dat ze goedkope ingrediënten bevatten. Denk bijvoorbeeld aan bonen, linzen, mais en rijst. Wil je de gerechten nog goedkoper hebben? Verdubbel dan de ingrediënten in de recepten, zodat je extra porties hebt en de prijs per portie omlaag gaat. Uiteraard zijn de gerechten goed in te vriezen, zo heb je ook nog eens lekker snel een maaltijd op tafel! Klik op de groene links onder de foto’s, voor de recepten.

5 vegan budget recepten

maïssoep

Maissoep met aardappels en bosui, lekker gecombineerd met een broodje maakt deze soep tot een super vullende avondmaaltijd.

 

gebakken rijst

Gebakken rijst met gemarineerde tempé en groenten, gooi er vooral lekker in wat je nog over hebt in de koelkast. Je kunt dit gerecht zo goedkoop maken als je maar wilt!

 

kerriesoep

Kerriesoep met pasta, paprika en bosui, super lekker gekruid én lekker vullend door de pasta!

 

romige spaghetti met champignons

Romige spaghetti met champignons, zonder room, wél heel romig!

 

vegan bruine bonensoep

Vegan bruine bonensoep, een favoriet hier in huis!

Ik hoop dat jullie inspiratie kunnen halen uit deze 5 vegan budget recepten, laat je het in de reacties weten als je ze gaat maken? Je kunt deze blogpost ook heel makkelijk met je vrienden delen door de groene social media buttons onder dit bericht. Handig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.