3 vrouwen waar ik nog wel wat van kan leren

24 januari 2018
vrouwen waar ik nog wel wat van kan leren

Uitgeleerd ben je nooit. Ik in ieder geval niet! Natuurlijk ben ik best goed bezig, met de hele vegan lifestyle. En ik probeer een goed, leuk en positief persoon te zijn voor zover ik dan kan. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Vandaag laat ik je 3 vrouwen waar ik nog wel wat van kan leren zien, misschien haal jij er ook wel inspiratie uit!

3 vrouwen waar ik nog wel wat van kan leren

Sanny (zoekt geluk)

Als er 1 vrouw is die altijd alles van de zonnige kant bekijkt, is het Sanny wel! Althans, dat gevoel krijg ik altijd bij haar. Sanny heeft het op haar YouTube kanaal over geluksmomentjes, zelfinzicht, spiritualiteit en nog veel meer. Alles op een positieve en aanstekelijke manier. Wat ik van haar kan leren? Meer aandacht geven aan mijn innerlijke zelf (wauw dat klinkt wel erg zweverig, is het niet).

Manon van Essen

Manon is de founder van Magioni. Je kent ze vast wel, de pizzabodems gemaakt van groente. Ik vind het zo ontzettend knap hoe Manon gewoon is begonnen en door keihard te werken zo groot is geworden! Een echte inspiratie, ik kan je ook van harte het interview op sprout.nl aanraden om te lezen. Wat ik van haar kan leren? Niet bang zijn en gewoon doen!

Karen Soeters

#animalrightsday #ukraine #kiev #uanimals #animalrights #Party4Animals

Een bericht gedeeld door Karen Soeters (@karensoeters) op

Karen Soeters is oprichter en hoofdredacteur van AnimalsToday.nl, zij houden zich bezig met dierenwelzijn en -rechten. Hiervoor bezoekt Karen regelmatig dieren in het buitenland in erbarmelijke toestanden. En dat moet je maar kunnen! Het levert natuurlijk bewustzijn op, maar bij het zien van bijvoorbeeld zielige beren hou ik het bijna niet droog. Wat ik van haar kan leren? Ik zou wel wat meer aan activisme op het gebied van dierenrechten willen doen.

Dit waren de 3 vrouwen waar ik nog wel wat van kan leren! Natuurlijk zijn er nog veel meer, die deel ik met je in een volgende editie. Welke vrouwen volg jij graag en waarom?

You Might Also Like

4 Comments

 • info@thegreenguide.nl'
  Reply Mariëlle 24 januari 2018 at 09:06

  Wat een leuk artikel! Ik heb eigenlijk geen idee wie ik zo zie haha 😛

  • Reply Sanne 24 januari 2018 at 17:55

   Haha, dankjewel!

 • info@lazybird.be'
  Reply Lazy Bird 24 januari 2018 at 09:37

  Fijn he, zo’n inspirerende voorbeelden! Je hebt me aan het nadenken gezet, ik heb wel voorbeelden maar die zitten niet in België of Nederland, dus ik ga de oefening voor mezelf ook eens doen.

  X Lazy Bird

  • Reply Sanne 24 januari 2018 at 17:55

   Super leuk! 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.