Vegan: wat ik eet op een dag! #3

17 juli 2017
wat ik eet op een dag 3

Wat was het gisteren een grijze en grauwe dag! Helemaal niet lekker, maar ik heb begrepen dat deze week het zonnetje wat meer gaat schijnen. Ik laat je weer zien wat ik eet op een dag, kijk je mee?

Wat ik eet op een dag: zondag 16 juli

wat ik eet op een dag 3

Ik begin de dag met 2 rijstwafels van spelt met pure chocoladepasta. Daarbij eet ik een schaaltje watermeloen, lekker fris om de dag mee te beginnen! Ik heb een nieuwe thee ontdekt, van Shoti Maa. Dit is een ayurvedische thee maar als ik heel eerlijk ben, weet ik hier niet precies het fijne van. Omdat de smaak mij wel lekker leek, heb ik het gekocht. Er zit onder andere venkel, kardemom, gember en kaneel in.

 

wat ik eet op een dag 3

Yes, onze Jumbo had de petit filet americain van De Vegetarische Slager (klik op de link om mijn review te lezen) weer in het schap liggen! Die heb ik dus lekker op een bagel met gesnipperde rode ui en behoorlijk wat peper gegeten. Met wat uit de kluiten gewassen cherrytomaatjes erbij voor de vitamientjes.

 

wat ik eet op een dag 3

Hoe schattig zijn deze snack komkommertjes! Ze smaken echt heel lekker, net even wat meer knapperig dan de gewone grote komkommer. En handig om mee te nemen in de broodtrommel voor op school of op je werk. Ik at ze nu lekker als tussendoortje.

 

wat ik eet op een dag 3

Omdat het buiten aan het miezeren was, vielen onze plannen een beetje in het water. We hebben daarom lekker binnen een film op Netflix gekeken, met deze heerlijke popcorn. Hoe leuk is die verpakking!

 

wat ik eet op een dag 3

Aan het avondeten hoefde ik niet veel te doen, dit was een kant en klare pizzabodem waar ik zelf wat paprika, champignons, bieslook en (uiteraard!) edelgistvlokken op heb gedaan. Even in de oven en je bent zo klaar!

Wat hebben jullie dit weekend allemaal gegeten en heb je nog leuke plannen voor deze week? Tot volgende week maandag, bij een nieuwe wat ik eet op een dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply